Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Güzel hamle Nasıl ki Hidayet'in federasyon başkanı olması mantıklıysa, Bizim de Micov hamlemiz çok mantıklı. Hem işin içinden işi bilen birisi hem de duruşuyla saygınlığını belli eden bir karakter.

Yok o olmaz, tecrubeli (yoneticilik anlaminda) birini getirmeleri gerekiyor daha futbolu yeni birakmis oyunculara sicak bakmiyorum.
Normalde senin dediğin olmalı zaten CV'si çok iyi olan birini ekibiyle birlikte getirmeliler. Böyle birini getiremiyorsan TR'ye gelmiyorsa böyle biri kendi SD'ni de bu konuda eğitim almış dünya çapında bir CV'si ve futbolla ilgili iletişimi sağlam ki buna Mata uyuyor aslında Mertens uymuyor bir eski futbolcunu da getirerek başlayabiliriz en kötü ihtimalle mevcuttan iyi olma ihtimali bence daha yüksek olur.

sırp 2. liginde bi takımın menecerliğini yapmaktaymış miçov takım da 11. sırada 16 takım arasında
nba için geldim fln demiş

Galatasaray ile NBA Europe projesinin parçası olmaya geldim"

🟡🔴 Galatasaray MCT Technic'in yeni sportif direktörü Vladimir Micov:

“Yaklaşık bir ay önce beni aradılar ve beni düşündüklerini söylediler. Ben Galatasaray’ın bir efsanesiyim; kulübün tarihindeki tek Avrupa kupası olan EuroCup’ı kazandım.

Her şeyi doğru yere oturtmak, NBA Europe’un bir parçası olmak için geldim. Galatasaray bu yöne gidiyor. 2027 Ekim’ini hazır karşılamak için tüm taşları yerine koymak gerekiyor.

Eksik olan alanları doldurmak lazım. Zaman gerekecek ama çok ciddi bir destek aldım, gerçekten burada sevildiğimi hissediyorum.”

(via Meridian Sport)

Geri
Üst Alt