Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Erceg'i artık istemem.Adamın şut ritmi de bozulmuş.Normalde o 3lükleri ve serbest atışları çatır çatır sokardı

3 Hazırlık maçının 3'nü de çok iyi oynadık, diyeceksiniz ki tek hücum farkla da olsa 3'nü de kaybettik ama oyun olarak gayet iyiydik, şunlar unutlmasın Green olmadığı ve İzzet gereksiz bir isim olduğu için 4 numarasız oynadık, 3 maçta da McCollum - Şafak - Micov - Lasme - Dorsey 5'i fark yarattı tabi kenardan katkı verecek olmayınca bu 5 bozulduğunda çözüldük, McCollum şuan için alternatifsiz olması yorulmasına neden oluyor zaten Sinan-Schilb-Green takıma katıldıklarında Göksenin'de tam olarak hazır olduğunda gerçekten çok iyi takım olacağız, ben tüm maçlarda takımı çok beğendim, Oly hariç 2 takımda zaten hazırlık kampının başında değildi 5-6 maç yapmışlar bize gelene kadar.

McCollum çok özel bir oyuncu, sezonun oyuncusu olur şimdiden, Dorsey ribaunt ve pota altı içine vurma dışında pas dağıtışları + yazıyor, Lasme ve Micov üst düzey prof her takıma lazım oyuncular, takım tam kadro olduğunda tadından yenilmez olacak, tek sıkıntının İzzet olacağını alındığı günden beri söylüyorum zaten, Şafak yılın bonusu olur 2 oynadığında %50 civarı üçlük ortalaması yakalar, guard oynatmamak lazım gerekmedikçe, bence hoca doğru parçaları toplamış özellikle daha Şef Schilb katılıp, Green ortalama katkı verirse fark yaratırız düşüncesindeyim, takıma yine yenildimi diyenler takım tam kadro görmeden asmaya kalkmayın 3 tane net takımın önemli oyuncusu kadroda yok.

Birde şu dediklerimi düşünerek izleyin hazırlık maçlarını, Türkiye Kupasında asıl takımı göreceğiz nasılsa.

https://youtu.be/46F01bkOCYE

Son düzenleme:
McCollum ve Lasme cidden harika transferler zaten en başından beri çok iyi transfer olduklarını düşünüyorum,Dorseyde çok iyi bir isim pota altında böyle geniş ve sert bir oyuncu ihtiyaç vardı,Greende sağlam skorer ama çok güvenilir bir oyuncu değil biraz dengesiz bir isim,Hücum ve savunma geçişlerinde çok bariz sorun yaşıyor ancak Ercegden daha yönlü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum skor opsiyonu olarak hem içeriden hem dışarıdan sayı bulabiliyor Ercegin aksine,Schilbde iyi transfer komple bir oyuncu dünya şampiyonasında izlediğim kadarıyla ancak biraz dağınık yani kaybolabiliyor maç içerisinde ama iyi bir sistem oturtulursa hem şutu hem oyun görüşü ile iyi işler yapar gibi,Micov zaten geçen seneden beri başarılı bulduğum bir isim çok serinkanlı ve güvenilir bir oyuncu yapacakları ve katkısı belli bir takım oyuncusu,Sinanın dinamizmi ve son senelerdeki gelişimiyle yinede iyi bir opsiyon olacağını düşünüyorum,Şafakta iyi bir oyuncu Banvitteyken beğenirdim görevini yapar McCollum'u dinlendirecektir ve birliktede görev alabilirler,Ege ise İzzete nazaran çok daha fazla süre bulabilir kesinlikle daha faydalı olur İzzet çok düşüşte net kötü transfer ancak yinede Green-Ege-Lasme-Dorsey pota altı fena değil bence bu takımın tek problemi yerli oyuncu kalitesinin ve sayısının yetersizliği olacak Serhat ve Ersin/Semih şeklinde iki yerli hamleyle kusursuz bir takım olabilirdi ama şu anki takımda bir hayli sağlam koçun yapacaklarınada güveniyorum o bu takımdan maximum'u alır.

Son düzenleme:
Sutör lazım. Ncaa, dl felan araştırıp bulsunlar birini.

Geri
Üst Alt