Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

:(
charles-gaines-galatasaray-cafe-crown.jpg

Şok şok şok.. Hüseyin BEŞOK!

huseyin-besok1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lasme ve Mccollum zam istiyormuş deniyor.Lasme'ye verilebilir de Mccollum'a verilmesi yanlış olur.

Mccollum fener serisinde ve diğer zor maçlarda EL heleki bu seneki formatı için güvenilecek bilhassa 1.opsiyon olacak oyuncu olmadığını gösterdi

Bence çok daha iyisini almamız lazım.

Mccollum ve Schilble devam etmemeliyiz bence.

Lasme,Micov,Sinan,Göksenin kalmalı bence şuanki takımdan

D.J Seeley de Maccabi'ye gidiyormuş, ilginç.

Galatasaray'ın sözleşme uzatma teklifine Chuck Davis, basketbolu bırakacağını söyleyerek cevap verdi. (Basketfaul)

Bu arada Efes'in Perasovic'le beraber Bourousis'le de anlaştığı yazılıyor yabancı forumlarda. Kaynaklar genelde Yunanca. Ama doğruysa Efes'in uzun rotasyonundan bi Lasme daha çalabiliriz. Tercihen Dunston :D

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. EuroCup şampiyonluğunun Türkiye'deki en büyük kupa olduğunu söyleyen Özbek bütçe ile ilgili müjde verdi.

Gelecek sezon basketbol bütçesinin 9 milyon dolara çıkartmak istediklerini söyleyen Dursun Özbek şunları söyledi: "Futboldan sonraki en yüksek harcaması olan branşımız basketbol. Başarılı bir sezon geçirdik ve Eurocup’ta şampiyon olarak Türkiye’ye şu ana kadar gelmiş en büyük kupayı getirdik. Gelecek sezon Euroleague’de oynayacağız ve burası daha bir güçlü lig. Basketbolda bayan ve erkeklerde geçen sezon toplamda 41.5 milyon TL bütçemiz vardı. Bu sezonki bütçemizi ise 51 milyon TL’ye çıkartıyoruz. Erkek basketbolda Euroleague’de oynayacağımız için bütçemizi güçlendirmemiz gerekiyor. Geçtiğimiz yıl 6 milyon dolar olan sporcu bütçemizi 8-9 milyon dolara çıkartmayı planlıyoruz. Peki bu imkansızlıklar içinde bunu nasıl yapacağız? Eurocup’tan sonra sponsorlarla konuşarak ek harcamanın sponsorlar tarafından karşılanması konusunda bir görüşme halindeyiz ve bunda da olumlu sonuçlar alıyoruz. Böylece bütçeyi arttırarak Euroleague’de de başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Sponsorlarla birlikte gelirlerimiz artacak ve Euroleague’de de Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Dursun Özbek: Sponsorların basketbola yaklaşımları iyi - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

Sıçtık demektir. Bu herif 8-9 diyorsa 6.5 falan ancak olur. O değil de 8 de yetmezki. Ben en az 12 olur diyordum. :38573:

6 m ile 9 m arasında çok fark varmış gibi konuşuyor bir de meymun. Daçka 30 milyona kadar çıkmışken, Efes ve Fb her sezon en az 20 m'la oynarken bizimki de gelmiş 9 milyona çıkarttık diye şov yapıyor. Hoş 9 milyon bile bulabileceklerini sanmıyorum da neyse.

FLAŞ! - Ömer Yalçınkaya (Basketbol Şubesi GM): "Ergin Ataman bizimle devam edecek. Milli takım olayı, gelecek yıl sonu konuşulacak bir iş."
Ömer Yalçınkaya: "Sezon bitince Odeabank ile görüştük. Sponsorluk bedelinin artmasına dönük çalışmalarımız var. Bayram sonrası netleşecek."
Ömer Yalçınkaya: "Kombine satışlarımız çok çok iyi gidiyor. Olağanüstü rakamlar var."

Geri
Üst Alt