Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Lasme olayı çok kötü oldu. Eğer söylenenler doğruysa ve 3-6 ay ceza alacaksa takımda tutulmayacaktır. O özellikleri taşıyabilecek yıldız bi pivot alma zorunluluğu doğuyor.
Vatan'ın haberine güvenmyorum o yüzden Omic haberinin doğru olduğunu sanmıyorum. Olur da Omic'i alırsa Ataman, oyun sisteminde değişiklik yapacak demektir.

Omic'in kontratı devam ediyormuş.O yüzden haber kolpadır b.ihtimal

Eurocup'ın alındığı, seneye euroleague oynayacağımız kesinleştiği gün Odeabank'la konuşursun. Dersin ki bak seneye Euroleague'e gideceğiz basketbolun CL arenasında ismin duyulacak ama bu paralarla olmaz, parayı arttır ya da biz yeni sponsor bakarız. Sözleşme var tabi 3 yıllık biliyorum ama tehdit edersin bir şeyler yaparsın. Ana sponsorun dışında yan sponsorlar(ulaşım mesela) da bulursun. 0.5-1 falan da onlardan alırsın; bunun için haydi pamuk eller cebe dersin 3-5 Galatasaraylı iş adamına, zorla yaparsın gerekirse. Devletle konuşursun seneye euroleague oynuyoruz Abdi İpekçi Spor Salonu'na bir isim sponsoru alalım 1 yıllık parası bizim olsun dersin ki kabul ederer büyük ihtimal. Vs vs.

Yaparsın işte ulan bir şeyler. Omiç ne a.koyım...

Uğur ligde iş yapar da Euroleague'de paspas ederler. Bir de başından beri istediğim Bilan'ın Daçka'ya gideceğini okuyunca iyice çıldırdım.

Savunması kötü diyorsun sanırım çünkü sayı istatistikleri fena değil Barca,Real ve Laboral'e karşı.

Savunması kötü diyorsun sanırım çünkü sayı istatistikleri fena değil Barca,Real ve Laboral'e karşı.

Aynen öyle fazla yumuşak, çabuk sinen bir adam. O boyla kimseye potayı göstermemesi lazım ama öyle değil hiç. Lasme ve Davis de o boy farkına rağmen coşmuştu ona karşı.

Son düzenleme:
Efes Huertel'i yollarsa onu da yoklayacakmışız diyorlar.

Huertel iyidir. Gelmesini isterim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Huertel-Omic. Schilb-McCollum da kalırsa seneye EL ye katılmaya gerek yok. Boşuna maçlarda sinir strese girmeyelim.

AJANSSPOR - ÖZEL HABER Galatasaray'da Eurocup'ı müzesine götürdüğü geçtiğimiz sezondan sonra, yeni sezon içinde başarılı bir takım kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Dursun Özbek'in gelecek sezon için iddialı çıklamalarından sonra, Ergin Ataman'ın ilk öncelikle üst düzey bir guard arayışlarına başladığı öğrenilirken, isimler de netleşmeye başladı.

Anadolu Efes'in Fransız guardı Thomas Heurtel, listenin en üstünde yer alırken; koç Perasovic'in Heurtel'i kadroda düşünmeme kararı alırsa, Galatasaray'ın Thomas Heurtel için tüm imkanları zorlayacağı, eğer Heurtel transferi gerçekleşmezse Bobby Brown'ın diğer önemli hedef olduğu öğrenildi.

Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon ligi 12,4 sayı, 2.9 ribaund ve 5.7 asist ortalamasıyla tamamlarken; Euroleague'de de 12,7 sayı, 2.9 ribaund ve 7.9 asist ortalamalarıyla sezonu tamamladı!

Heurtel de Bobby Brown da tam bizlik oyuncu değil. Heurtel 10 sayı atsa 20 sayı yediriyor. PG'nin Erceg'i diyebiliriz. Brown ise bayadır üst seviye basketbol oynamıyor ve ayrıca McCollum gibi topu kullanmayı, zorlamayı seven bir oyuncu. Mc gidecekse Brown gelebilir oraya.

1 numara için kesinlikle Wanamaker'i zorlamalıyız.

Geri
Üst Alt