Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Yokmu Hawkins gibi bir adam.? Adamı izleyemeden yalan ettiler.

Pargonun ismi bu oyun kurucu kıtlıgında hiç bir klüple isminin gecmemisi ilginc aslında bir dalga var ama anlayamadım.

Tyus-pargo-diebler hedef ve bütçeye göre güzel transferler kesinleşmese de tebrik lakin önemli mevzu hücum ve savunmayı dengelicek savunmacı lazım:dragic-simon-brokoff-kinsey gibi,takım çok yumuşak oldu

Diebler ve Tyus iyi transferler oldu. Elde de Micov var simdilik garanti. 3 tane saglam yabancimiz var simdiden ki bunlara umarim sakatlik problemi yasamayacak olan Krstic i de eklersek, 4 tane kaliteli yabancimiz var diyebiliriz. Diebler den sonra Schilb e iyice gerek kalmadi. Umarim tutmayiz takimda onu.

Tyus, Diebler, Micov, Krstic'in yanina eklenecek 3-4 dogru yabanci 2-3 dogru yerli ile ciddi anlamda eldeki butceye gore tas gibi bir takim cikartma sansimiz var su an.

Ki bir de bu adamlarin uzerine Daye'yi eklemeyi unuttum ki o da net iyi transfer.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Son düzenleme:
PG: Transfer1-Yerli Transfer1
SG: Diebler-Sinan-Göksenin
SF: Micov-Schilb
PF: Daye-Transfer2
C : Krstic-Tyus-Yerli Transfer2

kadro bu olacak.

Transfer1- Klas bir oyun kurucu, takımın en pahalısı olması muhtemel
Transfer2- İyi bir 4.5 numara
Yerli Transfer1- Kenan
Yerli Transfer2- Semih, Oğuz

Şu ana kadar

Daye-400 K
Krstic-600 K
Tyus-700 K
Diebler-600 K
Sinan-900 K

oldu sanırım.

Son düzenleme:
Efes'in patlaması işimize geldi de atletizm düştü. Kadroya tamam diyebilmek için kısaları görmek lazım.

Semih'i isterim açıkcası. Şuan en iyi Türk uzun. Sırtı dönük oynamayı da biliyor. Acaba bir girişim var mı

Semih'i isterim açıkcası. Şuan en iyi Türk uzun. Sırtı dönük oynamayı da biliyor. Acaba bir girişim var mı

Bence var Ergin Hoca ile farklı bir seviyeye çıkıyor.

Kariyeri için o da isteyecektir. Daçka'da seneye benchte çürür.

Bence var Ergin Hoca ile farklı bir seviyeye çıkıyor.

Kariyeri için o da isteyecektir. Daçka'da seneye benchte çürür.
Katılıyorum, keşke alınabilse. Açık ara ligde ki en iyi pota altına sahip oluruz. Ergin Hoca akıllı adamdır. Düşünüyordur Semih'i

Semih gelirse ligde çok avantajlı oluruz , krstic sakat ya da formsuz olunca gözün kapalı Semih ile tyrus ile oynarsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt