Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

O ücretten haberim yoktu. Şaşırdım o paraya oynamasına. Buraya gelirse tabi yarı yarıya düşer ücreti en az.

1 Milyon dahi kazanacak yerli yok şu an.

Sinan Güler bile 900 K'ya oynuyor bizde. Çok büyük para bunlar bu yetenek için.

Oğuz Savaş bile 1.500.000 Euro alıyor Daçka'da. Geçen sene 25 Milyon Euro bütçe ile oynadı adamlar. Berbat kadro buna rağmen.

Bu sene Euroleague seviyesinde kaliteli bir kadro kuruluyor. Ergin Ataman´a tesekkürler.

Kristic, Tyus, Daye, Diebler, Micov vs. formda olurlarsa, her takimi yenebiliriz.

Eger gercekten hedefimiz olacaksa, bu kadroya mutlaka ama mutlaka yildiz bir guard alinmali. Hatta 2 guard alinmali.

Yapılan takviyeler soru işareti olan takviyeler ancak bu soru işaretlerini ortadan kaldırmak için çok iyi bir saf oyun kurucu almamız lazım.öyle mccollum'larla olacak iş değil artık.pargo-huertas vb adamları tercih edersek hücumda müthiş bir potansiyele sahip oluruz.ayrıca 1 değil 2 guard takviyesi yapmamız lazım ki bu alacağımız oyuncular da iyi savunma yapan oyuncular olmalı yoksa perişan oluruz savunmada.

8 yabancı 6 yerli olacak.

Vladimir Micov
Jon Diebler
Austin Daye
Nenad Krstic
Alex Tyus

kesinleşen yabancılar.

Sinan
Göksenin
Şafak
Ege

kesinleşen yerliler.

Silib kalirsa savunmamiz baya les olur.Oyun kurucuya da sadece 1 yabanci hakkimiz kalir.Umarim Diebler'dan sonra yollar ayrilmistir Silible

Schilb´in neden bu kadar abartildigini ben anlamiyorum. Cok da begenmiyordum acikcasi.

Micov ve Lasme disinda hicbir yabancimiz Euroleague seviyesinde degildi. McCollum dahil.

Yapilan transferler ümit verici. Ama bunun devami da mutlaka gelmeli.

Sanirim 3 yabanci daha alacagiz. 8 yabanci demisti koc. Bi de yerli uzun alinir sanirim. Semih ya da Oguz.

Huertas gene lakerslan anlasmis.

Lasme bence kalacFak hem de daha düşük bir ücrete.

3 ay ceza alırsa 2 ayı transfer dönemine geliyor.

Daye
Lasme
Krstic
Tyus

Euroleague standartı üzerinde bir uzun rotasyonu olur sağlıklı olduğunda.

Ntvspor Tyus icin Lasme'nin yerine geldi dedi.Ismail Senol hocaya yakin.Lasme'nin kalacagini sanmiyorum.

vay şerefsiz şikecilere bak.gustavo ayon'u almışlar.udoh yada vesely den biri nba yolcusu herhalde!!

Diebler şut dışında vasat üstü özelliği yok. Bence kötü bir transfer. İlla şutör birisi alınacaksa Bertans alınabilirdi.

Ayon, bu sene Vesely ve Udoh'un verdiği katkıyı veremez onlara. Vesely ve Udoh sayesinde final oynamışlardı.

Ayon o butceye gore cacik bir transfer. Surekli faul problemine giren hucumu kisitli dengesiz armutun teki.

vay şerefsiz şikecilere bak.gustavo ayon'u almışlar.udoh yada vesely den biri nba yolcusu herhalde!!
Udoh ve vesely bi gitsin tüm dengeleri altüst olacak.

Kici kırık dixonu başımıza yıldız ettiler.

Biz kendi yolumuza bakıp iyi savubma yapan bi ekip kurmaliyiz.

HELAK OL DURSUN.

Austin Daye'yi muhtemelen 4 için almışızdır. Ergin Ataman transferler de geleneklerine bağlı kalıyor. Dua edelim Erceg'i falan istemedi.

Dallas has officially announced the release of veteran center JaVale McGee, who becomes an unrestricted free agent
GEL LAN

tumblr_nov2aeBlpn1usaxwbo2_400.gif

Geri
Üst Alt