Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Ergin Ataman: Sezon başında Bourousis ile anlaşmışken daha atletik ve genç olduğu için Dorsey'i tercih ettik. [SocratesDergi]

Krstic hamlesi çok riskli,Tyus iyi transfer olsa da Lasme'den iyi değil.Schilb'in kalması yanlış.Bu sene gidişatımızı hiç beğenmiyorum.

Kristic hamlesi saçma. Lasmenin kalması daha az riskli. Tyus çok iyi hamle bence Maccabi euroleauge şampiyonu olurken Rice ile beraber dağıtıyorlardı ortalığı. Kristic ve Schlip hamlelerini beğenmesekte Koç'un sezon ortasında ilk göndereceği isimler bunlar

Ataman:Aynı anda on on iki oyuncunun oynadığı bir sistemin maç bazlı çok verimli olmadığını düşünüyorum. Üç tane uzun sakatlık problemi yaşamadığı takdirde onları dönüşümlü kullanma şansınız son derece yüksek. Altı kısayı da ekleyin, dokuz yapıyor zaten. Sakatlıklar, problemler derken bunun yedi sekize indiği oluyor…

Sonra pivotlar sahada vefat ediyor.

Dogru diyor hoca bjkta 6 kisilik rotasyon ile sampiyon olmustu, 7-8 kisiden verim alabildigin rotasyon yeterlidir yada cska gibi sinirsiz butcen olacak,10-11 ust duzey oyuncu ile de basari mumkun tabi.

"Üç tane uzun sakatlık problemi yaşamadığı takdirde" deyip Krstic'i alıyor ama.Herif sakatlandı mı 2 uzuna kalacağız.

Geçen sezonun Eurocup MVP'si McCollum yok, Finallerin MVP'si Lasme yok, zaten bu iki oyuncu sırtlamıştı geçen sezon takımı. Yerlerine alınan oyuncular Diebler, Tyus falan çok vasat oyuncular. Krstiç'in de 2 senedir top oynadığı yok. Ergin Hoca yine tembellik yaparak nerde tanınmış ama şuanda bitik oyuncu var onları topluyor. Jawai Unics'de Domercant ile birlikte takımı domine ediyordu, barça'ya gitti berbat bir sezon geçirdi aldık. Erceg CSKA'da havlu oyuncusuydu gittik onu aldık. Vou, Mariç yine aynı şekilde. Tamam Lasme kumarı tutmuş olabilir ama her transferin onun gibi olmayacağını önceki transferlerden de anlayabiliyoruz.

Daye mesela müthiş bir tercih, Avrupa'da çok tanınmış bir oyuncu değil geçen sene İtalya'da orta sırada bir takımdaydı. Vasat takımlardaki iyi oyuncuları, iyi takımlardaki vasatlara tercih ederim.

Mccollum ve Lasme'nin eksikligini çok hissedeceğiz.

Takımın enerji koyacak isme ihtiyacı var.

Eldeki bütceyle konulan hedefler arasinda ucurum var. Bu durumda transferde biraz risk almak zorunda kaliyor tabi Ergin Ataman.

Kristic form tutarsa dagitir mesela. Formdayken Avrupa´nin en iyilerinin basinda gelir benim icin.

Diebler tipik Ergin Ataman transferidir. Saf sutör adam. Euroleague´in en iyi sutörlerinden, belki de en iyisi. Bu transfere sevindim.

Tyus Maccabi formunu yakalarsa cok faydali olur. En iyi transferimiz de bence Daye su anda.

Guard transferleri cok büyük önem kazandi su anda. Pargo´yu alabilirsek süper olur.

kendi shutunu yaratabilecek adam yok su an
yine kabiz kabiz top cevirip 0-5 saniye kala el ustu sallayacaz sanirim

Mc Çin'e gitti Lasme henüz cezası belli olmadı ekim ayında açıklar fenerasyon

Geri
Üst Alt