Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acikca söylemek gerekirse Diebler transferinden hosnut degilim. Gölgesini bile savunamayan bir oyuncu, avrupali steve novak. Yoksa orada ben bir Alan Anderson görmek isterdim.
Vayy be thompsonı almışız sevdiğim bi adamdı orta mesafe açığını kapattık sevindim valla,7. yabancıyla sezona başlayalım da uzunlar yumuşak kalırsa bi defensci uzun takviyesi yaparız ya da aşı tutarsa justin cartervari bi transfer yaparız kısa rotasyonuna
Ergin hocam da 2 senedir sakat sakat adamları alırken endişelenmiyor da Pargo'da mı endişeleniyor? Asıl Krstiç için korksun, sakatlanırsa başını tutarız.
İsmail Şenol @ismailsenol 4 dk.4 dakika önce
Erick Green, Galatasaray Odeabank ve Maccabi Tel Aviv'in tekliflerini reddederek Olimpiakos'a gitme kararı aldı.
Şu kadroyu yapmak zor değil ya hadi köfte ekmek reis.
PG: Pangos - Sipahi - ŞaFuck
SG: Hackett - Sinan - Diebler
SF: Micov - Preldzic/Simmons
PF: Daye - Thompson - Ege
C : Krstic - Tyus - Yerli Pivot
8 yabancı olur, zaten sezon başında 8 yabancı olacağı açıklanmıştı Ömer Yalçınkaya tarafından. Ligde Krstiç ve yabancı gardlardan biri tribüne gider. Bol rotasyonlu ve kaliteli bir kadro.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.