Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Deplasmanda çok sayı yeriz de İpekçi'de de kimseye kolay kolay yenilmeyiz gibi geliyor bana.İpekçi'de 12 galibiyet 3 yenilgi civarı bekliyorum.

Tüm planları Lasme ve Shilb bozdu..Uzun rotasyonu Krstic-Lasme-Tyus-Daye olsa ve kısa rotasyonu Russ-Goudelock-Markovic olsa savunma konusunda çok sıkıntı çekilmezdi.Benim gönlümden geçen Russ-Adams-Goudelock ama Adams gitti.
Şu kadroda Micov-Diebler-Tyus-Deon'un ne verecekleri belli ama kaderimizi Russ+Daye gibi kapalı kutuların,yeni sistemdeki Shilb'in ve sakatlıktan dönen Krsticin ne vereceklerine bağlı olacak.

Ne Gadlakı ya getirin Hackettı oynasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şafak BJK'ye gidiyormuş. Bizde zor süre bulurdu zaten. Yolu açık olsun.

Son düzenleme:
Ege Arar
Göksenin Köksal
Sinan Güler
Can Korkmaz

2 tane yerli almamız lazım o zaman. (6 yerli şart)

Sportando@Sportando 2 sa.2 saat önceÇeviriyi görüntüle
Andrew Goudelock reportedly signing with Maccabi Tel Aviv https://www.sportando.com/en/europe/israel/208483/andrew-goudelock-reportedly-signing-with-maccabi-tel-aviv.html …

David Pick@IAmDPick 1 sa.1 saat önceÇeviriyi görüntüle
Source: Rockets guard Andrew Goudelock, Maccabi Tel Aviv agree to $1.2 million guaranteed deal.

Goudelock için fazla para istiyor falan diyordu bizimkiler ben de 2 milyon dolar falan sanıyordum. Daha ne kadar düşüğe almaya planlıyorlarmuş acaba? Bütçede yer de vardı.
Transfer söz konusu olunca branş farketmeksizin yalanda sınır tanımıyorlar.

Son düzenleme:
Ege Arar
Göksenin Köksal
Sinan Güler
Can Korkmaz

2 tane yerli almamız lazım o zaman. (6 yerli şart)

Sinan'la Göksenin'i kullanır koç. Eğer Ege ve Can'ı da gerçekten kullanacaksa 6 yabancı ile 10 kişilik rotasyon yeter ligde. Zaten Ergin Hoca'ya ABD'nin 12 kişilik kadrosunu versek yine 9-10 oyuncuyu geçmez.

İsrail basınına göre Goudelock aynı ücreti verecek Galatasaray'ı reddetmiş çünkü Fenerbahçeli taraftarlardan yoğun ölüm tehditleri almış.

Ryan Toolson'ı kapacaktık, sözleşmesi bitmişti.

Geri
Üst Alt