Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Amare'nin ne işi var ya Hapoel'de?

*Ömer Yalçınkaya ise “Oyuncu yüksek ücret istiyordu. Biz de Goudelock’ın indirime gitmesini bekledik. Şu an Goudelock dışında alternatif olarak öne çıkan bir oyuncu yok. Kadromuzda zaten 8 yabancı oyuncu var. Duruma göre transferde adımlarımızı atacağız.

Tehdit filan saçma sapan şeyler yahu bizimkiler o kadar parayı vermez zannetmiyorum.

Orhan Hacıyeva'yı almışız.

Hücum olarak gelişim gösterip göstermediğini bilmiyorum, takip etmedim. Ama sert bi adamdı, oyunu sertleştirmek istediğinde kullanabileceğin bi oyuncu. Hayırlı olsun.

İmzayı attırmışız Orhan'a

orhan-haciyeva-1.jpg

Kenan Sipahi son yerli transferimiz olabilir.

Şafak Besiktas'a gidecek deniyor.

Can Korkmaz
Kenan Sipahi
Sinan Güler
Goksenin Koksal
Orhan Haciyeva
Ege Arar

İle 6 yerliyi tamamlamayı düşünüyormusuz.

Russ Smith
Jon Diebler
Blake Schilb
Vladimir Micov
Austin Daye
Deon Thompson
Nenad Krstic
Alex Tyus

+

Combo guard

İle transferi kapatiriz.

Final 4 yapmaz bu kadro ama uyum sağlarsa Playoff görür EL de.

Hacıyeva transferi mantıklı bir transfer. Ama mutlaka 3 numaradan da süre alması lazım. Rotasyon'da Göksenin 3 oynarken çok ribaund sıkıntısı çekiyoruz. Göksenin'i 2'de kullanıp, ligde yabancılardan arta kalan 8-9 dakikada Ege ile beraber hem 3 hem de 4 olarak kullanılmalı.

ülker'e kafa tutarmıyız? yakından takip eden varsa bi analiz yapsa?

hem avrupa da hem de lig de maalesef geride bitirmemiz muhtemel.bu bizimle alakalı bir durum değil.bütçelere arada 20 m euro fark var.ayrıca fb ulker gecen seneki kadroyu korudu,ustune bir de skorer bir isim ilave etti.bizim kadınlarda eurolıg sampıyonu olduğumuz sezon ki hatayı yapmadı,kadroyu dağıtmadı,şanslarına nba çıkışlı olanlar da gitmeyince eurolıg de csk'dan sonra barça ile birlikte en iyi kadroya sahipler...lig için ise bir de devşirme oyuncu oynattıkları için zaten rotasyonda önde başlıyorlar.biz de bana göre eğer yabancuı organizatör bir oyun kurucu alırsak eurolıgde ıyı bir hucum takımı oluruz.tahmınım ilk 8 e gireriz.daha üst bir başarı için savunmayı da iyi yapmak gerek eurolig kültüründe.

Son düzenleme:
hem avrupa da hem de lig de maalesef geride bitirmemiz muhtemel.bu bizimle alakalı bir durum değil.bütçelere arada 20 m euro fark var.ayrıca fb ulker gecen seneki kadroyu korudu,ustune bir de skorer bir isim ilave etti.bizim kadınlarda eurolıg sampıyonu olduğumuz sezon ki hatayı yapmadı,kadroyu dağıtmadı,şanslarına nba çıkışlı olanlar da gitmeyince eurolıg de csk'dan sonra barça ile birlikte en iyi kadroya sahipler...lig için ise bizde devşirme oyuncu oynattıkları için zaten rotasyonda önde başlıyorlar.biz de bana göre eğer yabancuı organizatör bir oyun kurucu alırsak eurolıgde ıyı bir hucum takımı oluruz.tahmınım ilk 8 e gireriz.daha üst bir başarı için savunmayı da iyi yapmak gerek eurolig kültüründe.

zaten fb demiyorumki abi. ülkerspor.

türk telekom ile bi birlesemedik gitti.

bana göre önceliğimiz ergin ataman2ın kıymetini bilip onun önderliğinde şu salon işini tamamlarsak belki büyük sponsorlar gelir.

Geri
Üst Alt