Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Oyuncular konusunda tabiki tartisilir. Piyasada cok farkli yildizlar var.

Ancak 8 Milyon bütceyle CSKA olamazsin, Ülker olamazsin. Dogal olarak oyuncularin da bazi eksikleri olacak.

Ama genel anlamda bakildiginda, 8 Milyon´a heyecan verici bir kadro kurduk. Gecen seneki kadrodan cok güclüyüz bence.

O kadro Eurocup sampiyonu oldu ve bu kücümsenmemeli. Bu kadroyla Ergin Ataman iyi isler yapacaktir herzamanki gibi.

Russ Smith, Justin Dentmon, Jon Diebler, Austin Daye, Vladimir Micov, Blake Schilb, Nenad Kristic, Deon Thompson, Alex Tyus.

Heyecan verici bir kadro. Bence en kritik nokta Kristic olacak. Ataman´in bekledigi katkiyi verirse cok basarili olabiliriz.
onur abi sen basketboldan anlayan birine benziyorsun 2 sorum olcak.

Sence bu kadro EL de top 8 yaptığımız takımdan iyimi? Ve bu kadroda benzer bir başarı gösterebilirmi?

Cevap için şimdiden teşeklürler :)

Faydasız Schilb ile sakat Krstic bozuyor işleri. Onların yerine daha verimli adamlar olsaydı keşke..

Ege kullanılacaksa tamam ama yok kenarda havlu sallamaya devam edecekse 1 tane uzun oyuncu eksiğimiz var. Krstiç'e ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum. Sakatlandı mı 2-3 hafta değil, sezonu kapatıyor.

CqN_I1PWgAAkz3C.jpg:large

Allahu ekber.
Rotasyona bak be.

FENERBAHÇE 2016-2017

PG: B.Dixon-Sloukas-Berk
SG: Bogdanovic-Melih
SF: Datome-Nunnaly-Kalinic
PF: Vesely-Antic-Barış
C : E.Udoh-Ahmet

GALATASARAY 2016-2017

PG: Dentmon-R.Smith-Can
SG: Sinan-Diebler-Göksenin
SF: Micov-Schilb-Orhan
PF: Daye-Thompson-Ege
C : Krstic-Tyus

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ 2016-2017

PG: B.Wanamaker-S.Wilbekin-Mehmet-Ender
SG: J.Anderson-D.Bertans
SF: W.Cylburn-Birkan
PF: A.Moerman-L.Harangody-Metin
C : M.Slaughter-Semih-Furkan

BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN

PG: M.Thompson-Şafak
SG: D.J.Strawberry-M.Roll-M.Güler
SF: K.Weems-Cenk
PF: Earl Clark-Doğan
C : Transfer-Sertaç Şanlı

ANADOLU EFES

PG: Heurtel-Granger-Doğuş Balbay
SG: Furkan
SF: D.Thomas-Cedi
PF: T.Honeycutt-D.Brown-Samet
C : Alen Omic-Bryant Dunston

PINAR KARŞIYAKA

PG: K.Dillard-Soner Şentürk
SG: J.C.Brown-M.Baygül
SF: M.Ponitka-Erdi Gülaslan
PF: B.Petway-D.Summers-Mert Celeb
C : J.Boone-Egemen

Bence bu sezon yapıp yapamayacaklarımızı belirleyecek en önemli husus Krstic'in performansı olacak. Değerli oyuncularımız var elbette ama Krstic tek başına seviye atlatacak bir oyuncu. Eğer eski performansına yakın bir formla dönerse çok can yakar takımımız. Elbette bunun gerçekleşmeme ihtimali de var ama bence bizim durumumuzdaki bir takım için girilmesi gereken bir risk aldık. Başka türlü yukarıya adım atmamız zor. Bütçemiz fazla değil. Böyle risklerin tutmasıyla yükselebiliriz ancak. Krstic belki de bu takımda oynamış en büyük yıldız olacak. (Belki Arroyo ?? Bilemedim şimdi :D Dawkins falan da var ama o zamanlar ben daha vitamindim. :D ) Bir yıl kaçırmasına rağmen umudum büyük ondan.

Son düzenleme:
Krstice çok takıyorsunuz bence yerine sıradan bir basketçi alıcağımıza bunu alıp risk aldık işte tutarsa efsane zaten

Yalan veya eski haberdir.Daha yabancı almayız artık.Krstic gitmek isterse 1 pivot belki.

Krstic sakatlanmazsa iş yapar. İç saha maçlarında seyirci desteği ile oynatırız her şekilde. Önemli olan takımın deplasmanlarda göstereceği direnç.

Micov sakatlanınca aldık sanırım.Belirlediğimiz bütçede ufak bir hakkımız kalmıştı Emir'e harcandı herhalde o para.

Basketbol'dan anlayan, duygusal olmayip objektif yorum yapabilen birine soruyorum: Kurulan kadro EL icin yeterli mi? Alinan oyuncular iyi mi yoksa orta sinif mi? Arroyo tarz bir oyuncu var mi takimda..

Basketbol'u bilmem, takip etmem.

Ücretin 3'te 2'sini fb ödeyecekmiş.Tutarsa iyi dalga geçeriz.

e8079434e62f9d11de1b35a0767a04b9.jpg

Basketbol'dan anlayan, duygusal olmayip objektif yorum yapabilen birine soruyorum: Kurulan kadro EL icin yeterli mi? Alinan oyuncular iyi mi yoksa orta sinif mi? Arroyo tarz bir oyuncu var mi takimda..

Basketbol'u bilmem, takip etmem.

Hocanın çıtayı nereye çıkardığına bağlı. Halihazırdaki kadro olarak değerlendirirsek 7-10. sıra bandı arasında oluruz gibime geliyor. Ama tabii bunda sakatlık problemleri, saha dışı problemlere de bağlı biraz bu. Eğer takım olmayı başarırsak Top8 görürüz, ondan sonraki turlar biraz Ergin Hoca ve oyuncuların şapkadan tavşan çıkarmasına bağlı. Yeni transferlerden Daye, Dentmon ve Smith için tatmin oldum. Diebler, Thompson, Tyus transferlerinde biraz hayal kırıklığı yaşadım. Daha iyi oyuncular seçilebilirdi. Krstiç konusunda şu an için bir şey denilemez. 3 sene önce Avrupa'nın en iyi 2-3 pivotundan biriydi bu adam. Ama sakatlıklar sonrası biraz geriye gitti. 2 sezon önce Efes'de vasat bir performans gösterdi, geçen sezon 1 maça bile çıkamadı. Hazırlık maçlarında iyi bir sinyal verdi. Umarım böyle devam eder yoksa bütçe olarak kotamızı doldurduğumuz için yerine ancak ucuz oyuncular alınacak tabii kalitesi de bir o kadar düşük olacak.

Arroyo tarzı bir adam yok. Zaten o başka bir seviyedeydi. Onun gibi bir profilde oyuncu bulmak zor. Öyle oyuncular varsa önce NBA sonra da Avrupa'nın dev takımları anında kapar. Bizde o saha içi komutanlığını Dentmon yapacak gibi gözüküyor hazırlık maçlarına bakarsak. Russ Smith de skor bulmada en kilit isim olacak. Yani 14/15 sezonundaki Arroyo-Nolan Smith ikilisini bu sezon Dentmon-Russ Smith olarak görebiliriz desek yanlış demeyiz.

Geri
Üst Alt