Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
krstic gidiyodu hani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onur abi sen basketboldan anlayan birine benziyorsun 2 sorum olcak.Oyuncular konusunda tabiki tartisilir. Piyasada cok farkli yildizlar var.
Ancak 8 Milyon bütceyle CSKA olamazsin, Ülker olamazsin. Dogal olarak oyuncularin da bazi eksikleri olacak.
Ama genel anlamda bakildiginda, 8 Milyon´a heyecan verici bir kadro kurduk. Gecen seneki kadrodan cok güclüyüz bence.
O kadro Eurocup sampiyonu oldu ve bu kücümsenmemeli. Bu kadroyla Ergin Ataman iyi isler yapacaktir herzamanki gibi.
Russ Smith, Justin Dentmon, Jon Diebler, Austin Daye, Vladimir Micov, Blake Schilb, Nenad Kristic, Deon Thompson, Alex Tyus.
Heyecan verici bir kadro. Bence en kritik nokta Kristic olacak. Ataman´in bekledigi katkiyi verirse cok basarili olabiliriz.
Yönetim henüz sözünü tutmuş sayılmaz bence. Bu adamları getirdiler ama paraları ödemez bunlar, hiç güvenmiyorum.
Miami Heat Turkey Fans
SICAK HABER | Galatasaray eski oyuncumuz Mario Chamersla ilgeleniyor.
Basketbol'dan anlayan, duygusal olmayip objektif yorum yapabilen birine soruyorum: Kurulan kadro EL icin yeterli mi? Alinan oyuncular iyi mi yoksa orta sinif mi? Arroyo tarz bir oyuncu var mi takimda..
Basketbol'u bilmem, takip etmem.