Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Tyus'u çabuk gömmüşsünüz , hazırlık maçlarında gayet iyi adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene EL'de FB'nin üzerinde bir yerde bitirirsek yine büyük bir dalga konusu çıkar bize :D Adamlar sürekli biz EL finalistiyiz diyip diyip duruyorlar :D Bakalım nolcak

Yarısaha Basket@YarisahaBasket 30 dk.30 dakika önce
.@GSBasketbol Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya: "Preldzic'in menajeri vasıtasıyla gelen öneriyi değerlendiriyoruz. Henüz bir anlaşma olmadı."

Yarısaha Basket@YarisahaBasket 29 dk.29 dakika önce
Ömer Yalçınkaya: "Oyuncunun Fenerbahçe ile kontratı bulunuyor ve öncelikle sözleşmesini feshetmesi ve boşa çıkması gerekiyor." (@aa_spor)

Fenerbahçe, Emir Preldzic'le olan sözleşmenin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

Basketbol'dan anlayan, duygusal olmayip objektif yorum yapabilen birine soruyorum: Kurulan kadro EL icin yeterli mi? Alinan oyuncular iyi mi yoksa orta sinif mi? Arroyo tarz bir oyuncu var mi takimda..

Basketbol'u bilmem, takip etmem.
Abdi İpekçide herkesin içinden geçeriz
Rotasyonumuz mükemmel oyuncular nitelik ve nicelik bakımından gayet çeşitli ve yeterli
Bunun yanısıra kapalı kutular cok fazla
Micovun ne vereceği belli ama Russ Smith Avrupaya uyum sağlayabilecek mi Justin Dentmon skoru taşıyabilecek mi Krstic eski formuna dönebilecek mi Tyus Lasme gibi Efesten sonra Galatasarayda yeniden doğabilecek mi
Schilbden yeterli katkı alabilecek miyiz
Bunlar hep kapalı kutu iş tamamen hocaya kalıyo eğer bu soruların hepsine evet cevabı verirsek F4 oynamamak için bi neden yok
Bunun dışında Diebler Sinan Micov Thompson ve Daye takımda ne alacağını bildiğin oyuncular sakatlıklar yaşamazlarsa ki Micov 1 ay yok takımı belli biyere getirebilirler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene EL'de FB'nin üzerinde bir yerde bitirirsek yine büyük bir dalga konusu çıkar bize :D Adamlar sürekli biz EL finalistiyiz diyip diyip duruyorlar :D Bakalım nolcak
Nunnalyi alıp mevcut kadrolarını korudular onlar adına pek heyecan verici süpriz bi sezon olmayacak geçen sene neyse o Abdi İpekçide yine farkla geçeriz diye düşünüyorum

Abdi İpekçide herkesin içinden geçeriz
Rotasyonumuz mükemmel oyuncular nitelik ve nicelik bakımından gayet çeşitli ve yeterli
Bunun yanısıra kapalı kutular cok fazla
Micovun ne vereceği belli ama Russ Smith Avrupaya uyum sağlayabilecek mi Justin Dentmon skoru taşıyabilecek mi Krstic eski formuna dönebilecek mi Tyus Lasme gibi Efesten sonra Galatasarayda yeniden doğabilecek mi
Schilbden yeterli katkı alabilecek miyiz
Bunlar hep kapalı kutu iş tamamen hocaya kalıyo eğer bu soruların hepsine evet cevabı verirsek F4 oynamamak için bi neden yok
Bunun dışında Diebler Sinan Micov Thompson ve Daye takımda ne alacağını bildiğin oyuncular sakatlıklar yaşamazlarsa ki Micov 1 ay yok takımı belli biyere getirebilirler

Arroyo+Young olsa şu takımda F4 görürdük büyük ihtimalle ama şu an bilmiyorum

almisiz ho.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arroyo+Young olsa şu takımda F4 görürdük büyük ihtimalle ama şu an bilmiyorum
Katılıyorum ama Arroyo Dentmon Smith arasında süre dağılımı yapmakta baya zorlanırdık 3 üst düzey guard hadi birini 2ye çekiyim desen hiçbirinin fiziği kaldırmaz sorun olurdu ama Young bu takıma level atlatırdı

5 gün ust uste mac yaparsan normal.

Krstiç'in basketbolu bırakmasından sonra Mavrokefalidis ve Colton Iverson ile görüşüyormuşuz. İkisi de Krstiç'den daha fazla katkı verir, ama Mavro'nun gelmesini istiyorum. Geçen sezon Eurocup'da gruplarda bize yaptığı kıyağı unutmadık.

Galatasaray'da transfer bitmez.
tam kadro tamamlanıp hazırlık dönemi başladı derken 2 oyuncu daha gelecek.
krsticin durumu üzücü olsa da bizim adımıza büyük şans oldu.
ergin hocanın da sakat oyuncu fantezisi son bulur umarım

Pivota bütçe açmak için Emir transferinden vazgeçilme ihtimali var mı acaba?

Pivota bütçe açmak için Emir transferinden vazgeçilme ihtimali var mı acaba?

Ne taktınız emir 'e ha. 300 bine oynayacak adam ve 450 bin sponsor imzası var . 600 bin zaten boşa çıkıyor ve de sakladığımız biraz para da var ; 1.4 milyonluk pivot almayacağımıza göre . Dediğin şey mantıksız yani

Ne taktınız emir 'e ha. 300 bine oynayacak adam ve 450 bin sponsor imzası var . 600 bin zaten boşa çıkıyor ve de sakladığımız biraz para da var ; 1.4 milyonluk pivot almayacağımıza göre . Dediğin şey mantıksız yani

Taktığımdan değil.Emir lig için iyi olur bence.Göksenin fb maçlarında saçmalıyor.Sinan dışında yerlimiz yoktu.Emir'in gelmesi iyi oldu o ücrete.Sadece ihtimalden bahsettim.Hala açıklanmadı çünkü.

Genel olarak aşırı agresifsin.Biraz sakin ol derim.

Taktığımdan değil.Emir lig için iyi olur bence.Göksenin fb maçlarında saçmalıyor.Sinan dışında yerlimiz yoktu.Emir'in gelmesi iyi oldu o ücrete.Sadece ihtimalden bahsettim.Hala açıklanmadı çünkü.

Genel olarak aşırı agresifsin.Biraz sakin ol derim.

Ee 300 bine oynayan adamı eleştirenlere kızıyorum haliyle . Genel olarak da agresif değilim , agresif insan kalp kırar ; ben kimseye o niyetle yaklaşmam . Karıştırdınız bence beni, sadece ekstra olarak Serdar sakatlığı için bugün biraz sert sözler yazdım o kadar. Neyse iyi günler size

Geri
Üst Alt