Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Misko yine kimi kitleyecek acaba?

Krstic'i zaten almak mantıksızlıktı. Yine saçma sapan transfer politikasıyla başlamıştık. Şimdi bir de pivot bulunmaya çalışılacak sezon başlamadan. Euroligde zaten bişey yapamayızda bari ligi almaya çalışalım.

Yalnız bu sene bayanlarda Meltem , burada micov, futbolda Serdar, sigdorson ; hep menisküs yırtılması ve de 1 ay sakatlık süreci. Çok ilginç

Sent from my iPhone using Tapatalk

İtalya kampında sakatlanan Sırp basketbolcu Nenad Krstic'in basketbolu bırakma kararı alması üzerine pivot arayışına geçen Galatasaray Odeabank, Yunan basketbolcu Loukas Mavrokefalidis'le görüşmelere başladı.

Gökmen

Mavro olursa rezalet olur başka bişey demiyorum
Amerikadan Patrick Young tarzı yürekten tüm gücüyle oynayan bi adam lazım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pleiss hücum olarak müthiş olur gerek bitiriciliği gerekse hücum opsiyonları anlamında zenginlik katar ama savunma kısmında 2.18 boyuna rağmen biraz sıkıntılı. Aslında Emir'i almışken Schilb'in sözleşmesinden çıkmak gerekiyor. Çünkü aşırı gereksiz bir şişkinlik oldu o pozisyonda. Sadece Pleiss - Tyus pota altı ne kadar fayda sağlar muamma.

Anlaşmaya çok yakınmışız.kağıt üstünde önemli bir isim.barcelonadan sonra yolu bize düşen bir başka pivot oldu

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Şunu anlayalım, hoca savunma adamı istemiyor ama inatla herkes savunmaya üzülüyor alınan adamlarda . Zamanında Bargnani'ye bile çöp muamelesi yapıldı bu yüzden . Pleiss müthiş oldu bana göre, savunmada yumuşak olsa da boyu ile biraz bunu örtebiliyor. Ben emir ve pleiss'den önce açıkçası umutlu değildim ama şimdi daha umutlu bakabiliyorum , artış iş hocada . Mazereti kabul etmiyoruz bu saatten sonra , yönetim iyi iş çıkardı beklenmedik şekilde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt