Erkek Basketbol Takımı Transfer Haberleri

Pangos'un neresi boş beleş yav :D

Çok iyi oyuncu bence.

Gran Canaria maçlarımızdan beri istiyorum bizim şartlarımıza uygun kaliteli bir oyuncuydu.
Ergin Ataman'ın tarzına da uygun neden almadık şaşırmıştım

Ama gelecek sezon EL oynamayacağız o yüzden gelmez gibi

Renkdaşım bu saatten sonra Spa gelse ne olacak yav, en az 5 senesi yok bu şubenin.

Renkdaşım bu saatten sonra Spa gelse ne olacak yav, en az 5 senesi yok bu şubenin.
Haklısın o branşıda futbol gibi profesyonelleştirip, Fener gibi büyük destek veren sponsor bulmadıkça bir halt olmaz

Ben bu Pangos'u bu sezonki EL takımı için çok istemiştim, onu almadık bir sürü adam doldurduk hiç biri tutmadı.

Geçte olsa Ergin Ataman bu oyuncuyu istiyor gibi ama artık çok geç. Gelecek sene bu profilde oyuncuları bile zor alırız bence bu yönetimle.

Dursun bütçeyi 5 milyon dolar yapacakmış yine. Ya biride isyan etmiyor fener bize denk camia onların sponsor desteklerine bak bir de bizimkine diye.

Başka takımlara oyun kurucu bırakmadık, yazık günah.

Bir gün almadığım her oyun kurucu için bana küfredeceksiniz.

~Adolf ATAMAN~

Pangos (Zalgiris )
Mike Green (Karsiyaka)

İsimleri geçiyor. Dursun seneye baskete daha fazla yatırım yapacağız demişti bütçeyi 5 Milyon dolara dusurecekmis ayak üstü yalan makinası

Thedore nerede ulan Dursun?

Thedore-Barış Ermiş-Sinan
Sinan-Diebler-Göksenin
Micov-Furkan Korkmaz-Göksenin
Earl Clark-Brock Motum-Ege
Pleiss-Tyus-Ege

Bize Eurocup'ı tekrar getirir. 6 milyon dolara da kurulur heralde bu kadro.

AJANSSPOR - ÖZEL HABER Galatasaray'da Eurocup'ı müzesine götürdüğü geçtiğimiz sezondan sonra, yeni sezon içinde başarılı bir takım kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Dursun Özbek'in gelecek sezon için iddialı çıklamalarından sonra, Ergin Ataman'ın ilk öncelikle üst düzey bir guard arayışlarına başladığı öğrenilirken, isimler de netleşmeye başladı.

Anadolu Efes'in Fransız guardı Thomas Heurtel, listenin en üstünde yer alırken; koç Perasovic'in Heurtel'i kadroda düşünmeme kararı alırsa, Galatasaray'ın Thomas Heurtel için tüm imkanları zorlayacağı, eğer Heurtel transferi gerçekleşmezse Bobby Brown'ın diğer önemli hedef olduğu öğrenildi.

Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon ligi 12,4 sayı, 2.9 ribaund ve 5.7 asist ortalamasıyla tamamlarken; Euroleague'de de 12,7 sayı, 2.9 ribaund ve 7.9 asist ortalamalarıyla sezonu tamamladı!

Yok ya bizim köfteciye transfer yaptırmayacaksın, anlamıyor bu işten. İyiki almamışız, adam koca takımın emeğini çaldı.

Örtel düldülün teki orasi kesin de Russ ve Dentmon'i almayip onu alsak sezona daha iyi baslardik bence.

Çok bir şey farketmezdi bence, Heurtel de Russ'un beyaz versiyonu. :) Ben sayı atayım da gerisi çok da fifi diyen adamlar.

Efes'in çöplerini alalım.

Ataman'ın miadı doldu. Bu sezonki rezil performansımız bir yana fahiş transfer tercihleri, sergilediği tutarsız davranışlar, rezil ötesi oyuncu iletişimi ve yaptığı birbirinden saçma, ego kokan açıklamalarıyla iyice soğuttu kendisinden. Çok savunduk fakat Euroleague gerçekten 1-2 beden büyük geldi. Deplasmanlara kafadan yenik çıktı zaten. Evimizde de hiç olmayacak mağlubiyetler aldık. İki taraf için de ayrılık iyi olacak. Leş yönetimden de kurtulmalıyız tabi.

Dursun Özbek: "Geçen sezon 10 milyon Euro civarında basketbola bütçe ayırdık. Bu sezon bütçe 4 milyon Euro civarında olacak."

İlk defa mantıklı bi cümle kurmuş.

CSKA bile 2 yıl gerimizden geliyor rengim. Murat Kara

[h=1]Stefan Markovic, CSKA Moskova’nın radarında![/h]
THY EuroLeague Final Four 2017’yi üçüncü sırada bitiren CSKA Moskova yeni sezon için transfer hedeflerini netleştiriyor. Milos Teodosic’in gelecek sezon NBA’e gitme ihtimalinin yüksekliği CSKA’yı oyun kurucu arayışına itti. Zenit St. Petersburg’un Sırp oyun kurucusu Stefan Markovic CSKA’nın adaylarından biri. Markovic sezon sonunda serbest kalacak. VTB Play-offları’nda Khimki Moskova’ya karşı oynadığı yarı final serisinde 1-0 önde bulunan Zenit adına bu sezon 39 maça çıktı Markovic. 29 yaşındaki yıldız kulüpteki ilk sezonunda 28.7 dakika, 10.7 sayı, 3.9 ribaund, 8.2 asist, 1.4 top çalma ortalamalarını yakaladı.

Stefan Markovic, CSKA Moskova'nın radarında!

CSKA bile 2 yıl gerimizden geliyor rengim. Murat Kara

[h=1]Stefan Markovic, CSKA Moskova’nın radarında![/h]
THY EuroLeague Final Four 2017’yi üçüncü sırada bitiren CSKA Moskova yeni sezon için transfer hedeflerini netleştiriyor. Milos Teodosic’in gelecek sezon NBA’e gitme ihtimalinin yüksekliği CSKA’yı oyun kurucu arayışına itti. Zenit St. Petersburg’un Sırp oyun kurucusu Stefan Markovic CSKA’nın adaylarından biri. Markovic sezon sonunda serbest kalacak. VTB Play-offları’nda Khimki Moskova’ya karşı oynadığı yarı final serisinde 1-0 önde bulunan Zenit adına bu sezon 39 maça çıktı Markovic. 29 yaşındaki yıldız kulüpteki ilk sezonunda 28.7 dakika, 10.7 sayı, 3.9 ribaund, 8.2 asist, 1.4 top çalma ortalamalarını yakaladı.

Stefan Markovic, CSKA Moskova'nın radarında!

Geriden de olsa geliyorlar rengim. Bizimkiler onu da yapamıyor. Markovic, Teo denyosundan daha faydalı olacaktir. Hem takımdaki de colo-teo iki basliligi da ortadan kalkmış olur.

Geriden de olsa geliyorlar rengim. Bizimkiler onu da yapamıyor. Markovic, Teo denyosundan daha faydalı olacaktir. Hem takımdaki de colo-teo iki basliligi da ortadan kalkmış olur.

Bencede Marko, Teo'dan daha faydalı olur. Bu arada Teo NBA'de havlu bile sallayamaz.

Geri
Üst Alt