- 18 Temmuz 2009
- 82.120
- 239.980
- 5.263
Sen vitaminken biz bu hapın kullanılması gereken eylemlere giriyorduk.Hemen kullanmayı düşündün dimi?
Seni sapık seni :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen vitaminken biz bu hapın kullanılması gereken eylemlere giriyorduk.Hemen kullanmayı düşündün dimi?
Seni sapık seni :red:
Biyolojik silah demek alırım bir dal.
Araplara bu multivitamin diye günlük kullanması için ücretsiz dağıtılmalı
Baba büyüksünSen vitaminken biz bu hapın kullanılması gereken eylemlere giriyorduk.

Sen kısır değil miydin zatenSperm sayimi azaltmak istemem
☆☆☆☆
O saydıklarının nüfüsu zaten pert olmakta değilmiNeden araplar
Neden fransızlar ingilizler amerikalılar değil de araplar açıklayabilir misin?
İnşaatlarda kullanılan sarı köpükleri, şırıngayla penisime bastığımdan beni ilgilendirmeyen yöntemdir.
Edit: dm den sorulduğu için açıklama yapma gereği duydum. İdrar kesesinden de harici bir hortum bağlattım ile o şekilde işeme işimi görüyorum.
Araplarla bir geçmişin mi Şevki_?Neden araplar
Ne diyeydim ukraynalılar mı kulansın deseydim. Senede 1 milyon kişi olarak nüfus artıyorlar. Savaşın 6.senesinde 5 tane çocuğu ile ülkede gezenlere kullanılmasın da tavsanlara mı kullanalim.Neden araplar
Araplarla bir geçmişin mi Şevki_?
Bu konuda çok hassassın.
Kontrolsüz üremenin sorun olduğunun farkında olmadıklarından. Sadece Araplar da değil. Afrikalılar ve Hintlerde de bu sorun var.Neden araplar
.Neden araplar
Cok umit verici bir haber.
Ancak ufak bir sorun var.
Effektif olmasi icin rektal yoldan prostata yakin yerlestirilmesi gerekiyor. Partnerinize ogretmeniz yada uzun parmaklariniz varsa kendi kendinize tatbik etmeniz gerekebilir.
Ogrenci evlerinde uygulanmasi daha kolay olacaktir..
Ekli dosyayı görüntüle 157101
asagiya ulasana kadar mide asidi sindirim derken cocuk peydah olurSuyla yutsak olmuyor mu Doktor Bey?
Beter olsunForumda umarım arap yoktur şu sözüne çok alınabilir
asagiya ulasana kadar mide asidi sindirim derken cocuk peydah olur