Erkekler Voleybol H:15 | Ziraat Bankası 3 - 0 Galatasaray HDI Sigorta | M.S | 7 Şubat

Ümit Çatar

Cezalı
fa8bcdc72de9470987458f03f84d8b4c.jpeg

MAÇ SONUCU

Ziraat Bankası 3 - 0 Galatasaray HDI Sigorta

SETLER: 25-23/ 25-16/ 25-20

Bütün parayı tek adama gömüp kadronun geri kalanını sıradan oyuncularla doldurdular, hocada da galiba sorun var.

Bir ara şube kapansın mevzusuna karşıydım fakat haklılar yani şampiyonluk yok sürekli zarar ne gerek var değil mi.

Bütün parayı tek adama gömüp kadronun geri kalanını sıradan oyuncularla doldurdular, hocada da galiba sorun var.

Bir ara şube kapansın mevzusuna karşıydım fakat haklılar yani şampiyonluk yok sürekli zarar ne gerek var değil mi.

erkekler ve kadınlar voleybolda 20 yıldır 1 tane bile kupa alamadık... nıye boşuna masraf yapıyoruz kı ? olmuyorsa zorlamanın alemı yok.. futbol ve basketbol kalsın yeterli...

Ömrümde şu branşta şifa niyetine bir kupa görmek istiyorum. Ama yok biz yapamayız diyorlarsa buyursunlar kapatsınlar.

Goygoyuna şube kapatılsın muhabbeti yapıyoruz ama ben bu, "şubeler kapatılsın, üzerine beton dökülsün" fikrine karşıyım. Ben futbolu sevip, destekliyorsam, voleybolu seven adamın da bu formayla voleybolu izlemeye hakkı var.

Esas yapılacak şey, bu şubelerin kendini çevirecek ya da çok az miktarda zarar edecek duruma getirilmesi. Artık sadece altyapıyla mı oynanır, yoksa sponsor harici tek kuruş harcanmaz mı bilemem ama olması gereken yaşatmaya çalışmaktır, kapatmak değil.

Geri
Üst Alt