Erling Haaland'ın Bir Sonraki Durağı Neresi Olacaktır ?

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör

Andy Cole ne söyledi?
Daily Mirror'a konuşan Andy Cole, Haaland transferi ile ilgili şunları söylüyor: "Bu tür oyuncuları getirmek için onları bir şeyle ikna etmelisiniz.

Bu tür futbolcuların başka seçenekleri olacak. Manchester City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, Barcelona gibi. Eğer bu kulüpleri seçme seçeneğiniz varsa, 'Manchester United şu anda nerede?' diye düşünürsünüz.

Manchester United'ı sevmeme rağmen, kulübün artık isminin yeterli olacağını sanmıyorum. Özellikle bu tür oyuncuları transfer etmek istiyorsanız. United, benim imza attığım dönemdeki gibi değil. Acımasızca dürüst olmalıyız. O zamanlar herkes bu kulübe gelmek istiyordu.

Şimdi 2021'den bahsediyoruz. Şu anda herkes Manchester United'a gelmek istiyor mu? Bundan pek emin değilim."

Daily Star'ın haberine göre Norveçli yıldız, olası transfere karşılık yeni kulübünden 78 milyon Sterlin'lik 5 yıllık kontrat talep edecek. Bu, Haaland'ın peşinde koşan kulüpler için haftalık 300 bin Sterlin anlamına geliyor.

Dortmund ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Haaland'ın 68 milyon Sterlinlik bir satın alma maddesi olmasına rağmen, 2022'ye kadar sözleşme fesih bedeli aktif hale gelemeyecek.

20 yaşındaki yıldızın menajerlik görüşmelerini Paul Pogba'nın da temsilcisi olan Mino Raiola yürütüyor. Manchester United, Manchester City, Chelsea ve Real Madrid, bu sezon tüm müsabakalarda 24 maçta 25 gol atan Haaland ile sözleşme imzalama peşindeler.

Ankette Fenerbahçe var, demek ki istiyorlar. Fenerbahçe bir oyuncuyu istedi mi alır diğerleri öylece bakar.

Hiçbirine uyduramıyorum Dortmund’da kalması kendi kariyeri için daha doğru olur şimdilik ne acelesi var yav

real madridi birazcık tanıyorsam bunu havada kapar.
belki kapmıştırda

Bayern Munih'e gider ?

100+ para ödeyen az takım var dünyada şu ana kadar.

Real
Barca
United
PSG
Juve

City imkanı olsa da 70 üzeri vermedi kimseye henüz.

Realde 2 gram akıl olsa çoktan alırdı rodrygo haland vinicius 15 sene transfer yapma işte

Real mbappeye çökmeye çalışacak galiba. İki tane bu paralara transfer yapabilirler mi orası belli olmaz ama değişime ihtiyaçları var artık

renktaşları fenerbahçeye oy vermemeye davet ediyorum

Fb ile real madrid arasinda bir tercih yapmak zorunda. Acun ilicali, ridvan dilmen ve ali koc'un bir gece operasyonuyla haaland'in menajeriyle bir araya geldigi soylentileri var. Erol Bulut yonetiminde Samatta - Haaland - Sinan Gümüs hucum hattı hayali kuruyormus Ali Koc baskan.

Bence City alacak.
Barcelona'nin yeni baskani Messi kalsin diye hamle yapabilir. Ayrica La Liga'ya heyecan gelebilir. Mbappe Madrid - Haaland Barcelona
Dembele
Coutinho
Grizzman vs vs satmaya calisirlar gibi. Yeni baskan Pazar gunu secilecekti sanirim

Bence City alacak.
Barcelona'nin yeni baskani Messi kalsin diye hamle yapabilir. Ayrica La Liga'ya heyecan gelebilir. Mbappe Madrid - Haaland Barcelona
Dembele
Coutinho
Grizzman vs vs satmaya calisirlar gibi. Yeni baskan Pazar gunu secilecekti sanirim
messi kesin gidici hocam

Mbappe+Haaland'lı hücum hatti yapan takım kupalara uzun yıllar ambargo koyar.

fenerbahçe diyorum alo ben cemre pardon emre abin diyerek halleder usta spor adamı(!)

Geri
Üst Alt