Erman Toroğlu: "Fatih Terim artık gitmeli!"

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
9754838-728xauto.jpg

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın evinde Karagümrük ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu. İşte Erman Toroğlu'nun sözleri.

"ŞAMPİYON OLMA İHTİMALİ YOK"

Galatasaray'ın şampiyon olma şansı yok, kimse bir şey beklemesin. Bir tek Babel var, onun dışında bir şey yok. Öne geçen, futbol oynayan, futbol ukalalığı, şımarıklığı yapan takım Karagümrük ve maç berabere bitti. Karagümrük'te oyuncular 15 dakika sonra bu Galatasaray'ı nasıl olsa yeneriz dediler ve rahatladılar

"FATİH TERİM NEREDE?"

Hakem, makem diyecekler. Yöneticiler hakem diye başlarsa, bil ki dağlara taşlara konuşuyorlar. Fatih Terim nerede? Bir hesap çıkarmışlar, çalıştığı dönemde 1 yıl tribünde. 1 yıl adam atılır mı? Hiç kimse hakem, makem demesin.

"FATİH TERİM DEĞİŞTİRİLMELİ"

Galatasaray'da gelecek sezon değiştirilmesi gereken 1 numaralı adam Fatih Terim'dir. Kenara çekilsin, belki dışarıda hatalarını görebilir. Ben Galatasaraylıyım diyor, Galatasaray'a yardım etmek istiyorsa teknik direktörlüğü bırakmalı, çok net.

"FATİH TERİM'İN TURŞUSUNU KURUN"

Galatasaray'a başkan olacak adamlar, Fatih Terim'den medet umuyorsa, turşusunu kurun. Fatih Terim takımı mı idare ediyor, kulübü mü idare ediyor. Ya takımı, ya kulübü idare et, ikisinden birini yap.

"SEYİRCİ DE BIKTIK DİYOR"

Seyirciyle bir yere kadar ki yoldaki adam da 'Bıktık' diyor. Geçmişle yaşayamazsın, kupalar falan hikaye. Sen takımına bak, neredesin sen? Takımın yalelleri oynuyor, takımın sahada mücadele etmiyor, bir sebebi var.

"BAY BAY OLDU"

Futbolcular birbirine destek vermiyor, yalandan oynuyorlar. Bugün mücadele eden tek adam Babel'di, ikinciyi söyleyin, Muslera da dahil. Söyleyin, cevap verin. Biraz ağır mı konuştum, bence değil. Geçen hafta Galatasaray baydı, bu hafta bay bay oldu. Hayırlı işler.

"LEVENT ŞAHİN ÖNCE ÖĞRENSİN"

Levent Şahin önce, ne konuştuğunu bilmeli, ne dediğini anlamalı. Orta hakem diye bir şey yok, maçın hakemi var Levent Şahin, önce onu öğren. Orta hakem diye bir kavram yok, maçın hakemi ve yardımcıları vardır. Orta hakemler öleli 30 sene oluyor.

"OYUNCULAR NE OYNUYOR?"

Galatasaraylı oyuncular ne oynuyor? Ne hakemi ya? Pardon da hakemden etkilenip mi maça öyle başladılar?

sene sonuna kadar kalmalı

Galatasaray'a başkan olacak adamlar, Fatih Terim'den medet umuyorsa, turşusunu kurun. Fatih Terim takımı mı idare ediyor, kulübü mü idare ediyor. Ya takımı, ya kulübü idare et, ikisinden birini yap.

Ft Galatasaray’a iyilik yapmak istiyorsa gitsinmiş! Kim diyor iyilik yapmak istediğini? Adam kendinden başka kimseye iyilik falan düşünmüyor. Bu adam ve varoş kitlesi camianın 20 senesini yedi. Yeter artık bu cahiliye devri. Seneye bu adam devam edecekse futbol seyretmeyi tamamen keseceğim artık.

bizim başkanlar çok vizyonsuz aklı zekası biraz yerinde olsa çok rahat bu takımı yıllarca şampiyon yapabilecek bir hoca getirebilir.

Yanlış bir cümlesi yok maalesef.Hatta ben istiyorum ki bu sene şampiyon olamayacaksak -ki yüzde bir milyon olamayacağız- ligi fenerin arkasında bitirelim.Cok ciddiyim. bizim biatcilar ve camianın bir kesimi gidisatimizin kötülüğünü başka türlü anlayıp sindiremeyecekler çünkü.

Yanlış bir cümlesi yok maalesef.Hatta ben istiyorum ki bu sene şampiyon olamayacaksak -ki yüzde bir milyon olamayacağız- ligi fenerin arkasında bitirelim.Cok ciddiyim. bizim biatcilar ve camianın bir kesimi gidisatimizin kötülüğünü başka türlü anlayıp sindiremeyecekler çünkü.
Terimi sezon sonuna kadar kovdurmamiz lazim bacım.

bizim başkanlar çok vizyonsuz aklı zekası biraz yerinde olsa çok rahat bu takımı yıllarca şampiyon yapabilecek bir hoca getirebilir.

vizyonsuz değil tembel, işlevsiz ve bağımlılar. ne yapacaklar terim yerine iyi taktisyen getirip federasyonla, mhk'yla, rakiplerle ve hatta siyasilerle kendileri mi çarpışacaklar? terim'e vermişler dümeni o da gücü yettiğince saha dışında çarpışıyor işte. o yüzden sergen'le aynı itirazı yapıp erol gibi her maç sonra zırlamamasına karşın, silahı olsa adam vuracak şerefsiz evlatlarından daha çok ceza alıyor. terim'in hala evet-hayır kavgası mı bilmiyorum ama türk futbolunda gücü olan adamlarca dehlenmek istediği ortada.

arkada 96'nın süren, en olmadı bugünün nur çebisi kadar başkan olsa bir tane yetenekli çömez gelsin kulüp onun da, camianın da arkasında durur dersin. öyle bir şey olmadığına göre sonra gelecek yönetim de içinde fatih terim olmazsa hocanın teknik-taktik yetersizliğine boyun eğip saha dışındaki gücüne tamah edecek. vizyonculuk oynarlarsa da mancini-prandelli-tudor dönemleri gibi onlarca milyon harcayıp rezil olmaya devam eder, yeni terim-hamzaoğlu-gerets gelene kadar elimizi açıp dua ederiz. terim şu an ne kadar galatasaray'a muhtaçsa yönetimler de ona muhtaç. sadece terim istifa etmiyor diye bir durum yok, yönetimler de gitmesin diye kapısında yatıyor. bizim kulüpten şu aşamada güçlü bir yönetim çıkmayacağına göre de terim'in kulüpteki varlığı devam edecektir. inşallah hoca kendi doğru yorumlar da teknik direktörlükten elini eteğini çeker. hocanın varlığına her türlü ihtiyacımız var ama teknik direktör olarak şu aşamada yeterli değil.

vizyonsuz değil tembel, işlevsiz ve bağımlılar. ne yapacaklar terim yerine iyi taktisyen getirip federasyonla, mhk'yla, rakiplerle ve hatta siyasilerle kendileri mi çarpışacaklar? terim'e vermişler dümeni o da gücü yettiğince saha dışında çarpışıyor işte. o yüzden sergen'le aynı itirazı yapıp erol gibi her maç sonra zırlamamasına karşın, silahı olsa adam vuracak şerefsiz evlatlarından daha çok ceza alıyor. terim'in hala evet-hayır kavgası mı bilmiyorum ama türk futbolunda gücü olan adamlarca dehlenmek istediği ortada.
:tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr::tbr:

Terimle kurduk işte, ne güzel oldu.
son 20 yıla damga vurmuş terim dönemi var boş muhabbet yapmayalım 2 sene kötü gittiğimiz doğru sanki türk futbolunda her şey yerli yerinde de terim içine etti önce tff başındaki müteahhit gitsin sonra modern futbola geçiş yaparız

arkada 96'nın süren, en olmadı bugünün nur çebisi kadar başkan olsa bir tane yetenekli çömez gelsin kulüp onun da, camianın da arkasında durur dersin. öyle bir şey olmadığına göre sonra gelecek yönetim de içinde fatih terim olmazsa hocanın teknik-taktik yetersizliğine boyun eğip saha dışındaki gücüne tamah edecek. vizyonculuk oynarlarsa da mancini-prandelli-tudor dönemleri gibi onlarca milyon harcayıp rezil olmaya devam eder, yeni terim-hamzaoğlu-gerets gelene kadar elimizi açıp dua ederiz. terim şu an ne kadar galatasaray'a muhtaçsa yönetimler de ona muhtaç. sadece terim istifa etmiyor diye bir durum yok, yönetimler de gitmesin diye kapısında yatıyor. bizim kulüpten şu aşamada güçlü bir yönetim çıkmayacağına göre de terim'in kulüpteki varlığı devam edecektir. inşallah hoca kendi doğru yorumlar da teknik direktörlükten elini eteğini çeker. hocanın varlığına her türlü ihtiyacımız var ama teknik direktör olarak şu aşamada yeterli değil.

FFP sonrası bir çekirdek oturtana kadar devam etsin istiyordum ama artık ayrılsa da olur görüşündeyim. Ayrılsın da sorunun salt hoca sorunu olmadığı ortaya çıksın. Bir daha da Fatih Terim'e hocam gel bizi kurtar diyen yönetime boydan girmek gerekir.

Gencler, ben bu forumda oyle olesiye Terim savunan gormedim. Bazi tipler var alti bos yazip duruyorlar. Onlari zaten sallama. Onlara gore Okan bizi kurtarir, Gedson kiz, Belhanda gitti boyle oldu hatta gonderende Terim'mis :) Haa bir de ayak tenisi.

Fatih Hoca gitmeli. Yasidir falan bilmem ne sonuc olarak basarisiz oldu ancak kufur edip hakaret eden mi dersin, kovun sunu ya da fenerli bu diyen mi dersin.. Olm siz hayrola ya ? Neden herseyi biliyorsunuz bu kadar ? Birkac saat once ayni tipler, Zidane'a hocalik dersi de vermisler, Klopp'a girmeyecegim (Ozan konusunda bol bol okuyup guluyorum). Bak bak ozguvene bak. Oturdugu yerden.

Neyse konuya donelim, hoca formsuz, hoca yapamadi, ikinci basarisiz senesi ve gorunen koy kilavuz istemez. Ama oyle ama boyle, ama yonetim ama oyuncu kalitesi (ki les gibiyiz) hoca da sorumlu. Aksini idda eden yok, tas olur. Ancak, hakaret etmeden efendi gibi sezon biter, tesekkur edilir ve yollar ayrilir. Haa bence sonrasi, karanlik. Onu da birlikte gorecegiz. Sebep, adam gibi yonetim ve vizyon yok bu isi yapacak (ne suan ki ne de potansiyel baskanlardan referans aliyorum).

Geri
Üst Alt