Erman Toroğlu: "Fatih Terim artık gitmeli!"

EymtuziWgAMnR-f
Neden hocaya karşı gosterdigin tepkiyi yonetime de gostermiyorsun knk

Muslera Marcao Luyindama Yedlin Saracchi Gedson Emre Kılınç Emre Akbaba Etebo Taylan Donk Oğulcan Kerem Babel Onyekuru Muhammed

Bu isimlerin hepsi, hocanin ya sozlesme yeniledigi ya da isteyerek transfer ettigi isimler.

Bunlardan ve Feghouli Falcao gibi isimlerden bu futbolu cikariyorsa, ustelik bunu 8 mac galibiyet serisinden sonra yapiyorsa, gitsin torun sevsin artik.

İyi futbol oynamadigimizi 3 senedir konusuyoruz, hep benim takimim degil dedi, onunuzdeki seneyi bekleyin dedi.

Bu kadarmis diyip birakmali, yonetim istese de istemese de.

Serefsiz hakemler ve TFF hocanin elini zayiflatti mi, zayiflatti. Dunku macta kac tane ayaga basma var, cakal Karagumruk hakemin yaninda oldugunu bitdigi icin okuz gibi saldirdi. Bu tum sezondur devam eden bir durum, ama kotu oyun ve ulke futbolunun dustugu durumdan bagimsiz, beceremedi diyebiliriz.

Erman hoca çoğu kez olduğu gibi şimdi de haklı.

Katılmadığım tek yorumları galibiyetlerle yorumlarının pozitife, mağlubiyetlerle negatife dönüşmesi. Yani sahadaki futbolda gerçek bir gelişim olmasa bile puana göre yorum yaptığı oluyor.

Onun dışında GS lehine veya aleyhine yorum yaptığını görmedim. Doğru neyse onu söylüyor bence.

Geri
Üst Alt