Erman Toroğlu: "Kulüpler Birliği, Galatasaray'a kumpas kuruyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1544306903310.webp

Erman Toroğlu: "Linnes'e yapılan tartışmasız penaltı. Ben VAR'da olsam hakemi çağırırım. Gördüğüm kadarıyla Galatasaray'a karşı bir şeyler var. Böyle Galatasaray'ın çok puanı yenilecek. Galatasaray'ı artık resmen badem yaptılar."

Erman Toroğlu: "VAR'da Linnes'in pozisyonunu çözemiyorsa Koray Gençerler hakemliği bıraksın. Önünde palamut gibi pozisyon. Ben bunda bir şeyler ararım. Ya hakem değilsin ya da kafanda sinsilik var."

Erman Toroğlu: "VAR bu sene en çok Galatasaray'a haksızlık etti. En çok Galatasaray'ın canı yandı. En çok Galatasaray maçlarında VAR sistemi işlemiyor."

Erman Toroğlu; "TFF ve kulüpler Birliği Galatasaray'a kumpas uyguluyor bunu görmemek icin kör olmak lazım."

Resmen VAR diye bir sistem ile üzerimizden geçiyorlar. Kulüpler birliği denilen zikko oluşumdan hemen çıkılmalıdır.

Ordaki ilker yağcıoğlu denen şerefsizde her takıma yapılıyor diyor. Erman toroğlunun sözünü falan kesiyor. Beynine soktuğumun malı nasıl işine geliyor.

Linnes'in net pozisyon penaltı ama ısrarla saçma şeylerle savunuyorlar.. Yok omuz hizası değilmiş yok kalçadan temas varmış kardeşim orada rizeli abdullah linnes çarparken kolunu açıyor ve linnesi indiriyor o kolu açmasa kesinlikle penaltı falan yok.. Israrla bakıyorum açık kolu söylemiyor hiçbir kanal.. Utanmadan hakem de omuz omuza işareti yapıyor bizimkilere

Linnes'in net pozisyon penaltı ama ısrarla saçma şeylerle savunuyorlar.. Yok omuz hizası değilmiş yok kalçadan temas varmış kardeşim orada rizeli abdullah linnes çarparken kolunu açıyor ve linnesi indiriyor o kolu açmasa kesinlikle penaltı falan yok.. Israrla bakıyorum açık kolu söylemiyor hiçbir kanal.. Utanmadan hakem de omuz omuza işareti yapıyor bizimkilere
Hadi ortahakem bunu süzemedi ama VAR hakemi neden bunu görmedi ve orta halemi vara gitmeye uyarmadı, eminimki orta hakem vara gitse penaltıyı verecekti çünkü elle itmeyi göremedi. Sonuçta Var hakemleri çok ama çok önemli artık, direk maçın sonucunu belirleyen onlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar bu pozisyon net sekilde faul , fakat bu pozisyonun musebbibi hakemdir .Itmeyi gormesine ragmen yeterli bulmamis calmamistir

Burada video hakemle diyalogunda hakem itmeyi gordugunu ama kendisine faul icin yeterli gelmedigini soyledigi takdirde , bu yorum uzerine video hakemi inceleme yaptirmaz , video hakem , yoruma dayali kararlarin duzeltilecegi bir mecra degil , gorulmeyen , gozden kacan ve sana gore bana goresi olmayan cok net hatalarda video hakem devreye girip uyari yapar

Basit bir ornekle aciklayim . Bu pozisyonda celme de vardir mesela , hakem ile var konusurken "itme gordum ama yeterli gelmedi" dedikten sonra sessiz kalir ise , var orada bir celme gordu ise , incelemesini talep eder

Burada pozisyonda faulu veren hakem goruntuye hakim ama faul olarak degerlendirmedi . Bence hatali bir karar ama var buralarda devreye girmez , cunku hakem yorumuna acik her pozisyona var gelip de mudahil olursa maci var yonetir bir hale gireriz

Onlar kontrollerini yapar ve orta hakemin kendilerine ilettiginin disinda bir sey gormez iseler devam derler

Serdar skubic , onyekuru necip pozisyonlarinda ise insan gozunun bir kerede secemeyecegi hatalar olabilecegi icin (serdar in topu durtmesi ve skubin ayaginin gelmesi , yahut onyekurunun mudahaleye maruz kalmasi saliseler sonra elle oynamasi gibi) bunlar da hakeme inceleme yaptirilabilir

Avrupada da mac izliyorum , boyle kararlarda karar yanlis gibi de olsa , eger sana gore bana goresi varsa veya hakem pozisyona hakimse asla monitore gondermiyorlar

Kisaca karar hatali ama uygulama acisindan var kullanimi dogruydu dunku pozisyonda

Erman son yıllarda hakkımızı çok güzel bir şekilde savunuyor. Gerçek cimbomlu

Geciniz bunlari efendim.

Sen kendi evinde 2-0 ondeyken skoru koruyama.

Sonra da vay efendim kb bizim kuyumuzu kaziyor.

Neden?

Son dklarda penalti mi degil mi belli olmayan gri bir pozisyon var (bana gore degil)

He yaw he

Attigimiz temiz golde VARa bak diyen VAR hakemi verilmeyen penaltimizda VARa baktirmadi.

Satilik onun bunun evladi

O kadar inanılmaz haksızlıklar olduki. Görmesem ve sadece duysam inanmayacağım cinsten yani.
İnsan çileden çıkıyor ama sakin kalmak şu an en doğrusu gibi geliyor. Cezalarını bulur bunu yapanlar diyorsun. Sonra burasının Türkiye olduğunu düşünüp yine umutsuzluğa kapılıyor insan.
Şampiyonluğu şimdiden aldılar elimizden resmen. Bu kesin. Bundan sonra ne olacak bakalım.

Stadyumu yaktırmaya çalışıyorlar belkide iktidara yeni inşaat imkanı tanımak için...(ironi)

Ve maalesef evet tff denen pislik ve şerefsizlik yuvası bizden olan insanlarıda (Ali D.) saflarına çekerek bizi yenmiştir...
Olay artık Fatih Terimi yerin dibine sokmakmı yoksa bu yönetimi yıkmakmı bilemiyorum

Geri
Üst Alt