Erman Toroğlu: "Şenol Güneş Trabzonspor'da diyebilirim"

Bu arada Fiko Samet'i falan getirmez, biliyorsunuz o vizyoner, o yuzden Abdullah Avci ve Mustafa Denizli'nin kapisini calar, olmazsa yabanci CV'li biri varsa o gelir

40m falan harcarlar kredinin hepsini sonra Fiko kacar gider
Aynen katılıyorum üstat bu şimdi tamamen tahmin duyum değil; Abdullah Avcı %90 bjk ile anlaşır...Burak da bjk'ye transfer olur...

Hiç sanmıyorum.3-4 maç kötü gidince başlıyorlar adamlar.Orada o işi yapmak çok zor.Burası Türkiye,orası da Türkiye'nin en uç yerlerinden birisi.Yaşanırsa görürüz ne kadar dayanabiliyor

Fatih Tekke Trabzon'da cok seviliyor, evet Trabzon taraftari manyak ama vefalilar ve F. Tekke nefret edilecek en ufak bir sey yapmadi

Neyse goreceksin bak Senol Gunes - Ozkan Sumer - Ahmet Agaoglu nasil Trabzon'un cehresini degistirecek

Fatih Tekke Trabzon'da cok seviliyor, evet Trabzon taraftari manyak ama vefalilar ve F. Tekke nefret edilecek en ufak bir sey yapmadi

Neyse goreceksin bak Senol Gunes - Ozkan Sumer - Ahmet Agaoglu nasil Trabzon'un cehresini degistirecek
Bu mali yapıda zor.Sabır isterlerse de en sabırsız taraftarın olduğu yerdeler.İşleri zor.Yeniden komple değişim lazım.Borçsuzken yapsalar oluru var derdim ama şu durumda uzun süre lazım.O süreyi de verirler mi bilemem

Bu mali yapıda zor.Sabır isterlerse de en sabırsız taraftarın olduğu yerdeler.İşleri zor.Yeniden komple değişim lazım.Borçsuzken yapsalar oluru var derdim ama şu durumda uzun süre lazım.O süreyi de verirler mi bilemem
Hiç gerek yok üstat daha dün bir liste yapmıştım kadro planlaması onu şimdi sana bulup post ediyorum...

Durica-Doye-Uğur-Hubocan defolup gidiyorlar sene sonunda...

Burak ve Sosa gönderiliyor...

2018-2019 sezonu kadrosu şu şekilde olacak;

Kaleci: Onur-Esteban-Furkan (1461)

Sağ bek: Pereira-Kamil

Sol bek: Novak-Abdurrahim (Bu çocukta süper üstat)-Ibanez (kiralıktan dönüyor)

Sol Stoper: Mustafa Akbaş-İyi bir Yabancı transfer edecekler ilk 11 için...

Sağ Stoper: Yunus Emre Çarkı (bu çocukta süper 1461'den gelecek)-İyi bir yerli transfer edilecek galiba Mustafa Yumlu olacak gibi...

Kanatlar: Castillo-Yusuf-Olcay-Abdülkadir

Orta Saha: Okay-Onazi-Batuhan-Bero-Kucka-Cafer Tosun (dediğim gibi dünyanın en iyi 6-8'lerinden olacak...

Forvetler: Rodallega-Sheydaev-Yabancı Bir Transfer daha...

Daha ilk senedeki kadroları bu; muazzam...düşün 5 sene içerisinde Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkan ve Şenol Güneş gibi bir hoca tarafından idare edilirlerse nasıl şampiyon olamasınlar???

Ne diyorsun üstat?
Transferleri görmek lazım ve alt yapıdan gelecekler ne kadar uyum sağlayacak bakmak lazım.Hepsi Yusuf gibi Abdülkadir gibi olursa birşey olur ama hepsi öyle olmuyor işte.İlk sene iş beklerlerse zaten baştan kaybederler.Bu kadroyla zaten ilk sene bence iş yapamazlar.Yukarıdan çok kopmadan devam ederlerse 2-3 seneye birşey yapacak kıvama gelirler

Durica-Doye-Uğur-Hubocan defolup gidiyorlar sene sonunda...

Burak ve Sosa gönderiliyor...

2018-2019 sezonu kadrosu şu şekilde olacak;

Kaleci: Onur-Esteban-Furkan (1461)

Sağ bek: Pereira-Kamil

Sol bek: Novak-Abdurrahim (Bu çocukta süper üstat)-Ibanez (kiralıktan dönüyor)

Sol Stoper: Mustafa Akbaş-İyi bir Yabancı transfer edecekler ilk 11 için...

Sağ Stoper: Yunus Emre Çarkı (bu çocukta süper 1461'den gelecek)-İyi bir yerli transfer edilecek galiba Mustafa Yumlu olacak gibi...

Kanatlar: Castillo-Yusuf-Olcay-Abdülkadir

Orta Saha: Okay-Onazi-Batuhan-Bero-Kucka-Cafer Tosun (dediğim gibi dünyanın en iyi 6-8'lerinden olacak...

Forvetler: Rodallega-Sheydaev-Yabancı Bir Transfer daha...

Daha ilk senedeki kadroları bu; muazzam...düşün 5 sene içerisinde Ahmet Ağaoğlu gibi bir başkan ve Şenol Güneş gibi bir hoca tarafından idare edilirlerse nasıl şampiyon olamasınlar???

onur-pereira-m.yumlu-yabancı-novak-yusuf-abdulkadir-okay-onazi-olcay-yabancı

bu kadromu muazzam aga

B-eGzyYCQAAJQk8.jpg

Kısıkgöz ilk defa doğru söylemiş.
Nede olsa bıyık büküle büküle, İnsan dövüle dövüle adam olurmuş.

0136%2Bcem%2By%25C4%25B1lmaz%2B1%2Bsekiz%2B%25C3%25A7ekmece.gif

cd71f990-55a7-4585-93c1-819b401aff74.gif

0138%2Bcem%2By%25C4%25B1lmaz%2B3%2Bsekiz%2B%25C3%25A7ekmece.gif

Ze0Lfg.gif

orgz.gif

Son düzenleme:
Yerli gelecekse Tamer Tuna gelir Beşiktaş'a başka yerli hoca gelmez diye düşünüyorum.

Transferleri görmek lazım ve alt yapıdan gelecekler ne kadar uyum sağlayacak bakmak lazım.Hepsi Yusuf gibi Abdülkadir gibi olursa birşey olur ama hepsi öyle olmuyor işte.İlk sene iş beklerlerse zaten baştan kaybederler.Bu kadroyla zaten ilk sene bence iş yapamazlar.Yukarıdan çok kopmadan devam ederlerse 2-3 seneye birşey yapacak kıvama gelirler
üstat sadece cafer, yunus emre ve abdurrahimden bekliyorum o performansı tabii ki hepsinden değil...Ve bu 5 yıllık bir projeksiyon ilk sene tabii ki bizimle aşık atamazlar ama zamanla...

üstat sadece cafer, yunus emre ve abdurrahimden bekliyorum o performansı tabii ki hepsinden değil...Ve bu 5 yıllık bir projeksiyon ilk sene tabii ki bizimle aşık atamazlar ama zamanla...
Evet uzun vadede olabilir ama yapılacak transferler de çok önemli.Yüksek başarı sağlamaları lazım.Boşa atacak mermileri yok

Geri
Üst Alt