Erman Toroğlu: "Şenol Güneş Trabzonspor'da diyebilirim"

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
FLAŞ | Erman Toroğlu: "Şimdi bir haber geldi. Sağlam bir yerden gelen haber, 'Anlaşma tamam. Şenol Güneş, Trabzonspor'da diyebilirim' " [A SPOR]

E gidecek zaten, Beşiktaş menemene geri dönecek, Şenol İstanbul'un kirliliğinden ekmek çıkartmaya devam edecek, kolpalar sürecek yani. Biliyoruz, biliyoruz.​
01:03 Ümüt konuşuyor, konuş Ümüt:​

samed aybaba bjk h.o diyelim.

nOnOXV.gif

Zor ama istikrar sağlanırsa 3 seneye çok iyi bir ekip kurulur.

Yusuf ve Abdulkadir'in satilmayacagi soyleniyor, Senol icin 1 sene kalirlar ama sonra satilirlar gibi bence

Acikcasi cok sevindirici haber, Trabzon gibi kuvvetli bir altyapi harcaniyordu sacma sapan yoneticiler tarafindan

Her takima bakiyorsun futbolcular ya gurbetci ya Trabzonlu

@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel

Bekledigimiz oldu. Ozkan Sumer - Senol Gunes bulusmasi onumuzdeki 10 senede Trabzon'a bir sampiyonluk getirir mi?

Burak Yilmaz vs. de gidiyor Trabzon cok dogru yolda gibi
Özkan Sümer 81 yaşında.1-2 sene sonra çekilir zaten.Şenol'un da tek başına birşey yapması zor Trabzon'da
Valla üstat Şenol'un gideceğini sene başından beri söylüyorum, ilk dayanağım Fiko ile aralarındaki sorunlardı ikincisi de olası başarısızlık.

Üstüne Ağaoğlı-Sümer ikilisinin gelişi yapbozu tamamladı.

Bu ekip Trabzon'u tekrar ayağa kaldırabilecek tek ekip o yüzden yaş falan problem değil bir şekilde toparlayacaklar.

Ardından kim gelir dersen fikrim yok hatta Şenol işi olmazsa Reşit Akçay gelir diyordum ama o da genç sayılmaz.

Birini hazırlayacaklardır ama mesele 2003-2004 ve 2009-2010daki gibi iskelet kurmak olacak en başta.

@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel

Bekledigimiz oldu. Ozkan Sumer - Senol Gunes bulusmasi onumuzdeki 10 senede Trabzon'a bir sampiyonluk getirir mi?

Burak Yilmaz vs. de gidiyor Trabzon cok dogru yolda gibi
Üstat ben içeriden aldım bilgiyi çok emindim sadece muharrem usta istifa edince bir tereddüt yaşadım ama adam seçimden önce fatih terimle daha önce görüştüklerini söyledi o zaman tamam dedim zira daha fatih terimin galatasaraya geleceğini yazmadan önce de bu iddiayı dile getirmiştim...

Geri
Üst Alt