- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
FLAŞ | Erman Toroğlu: "Şimdi bir haber geldi. Sağlam bir yerden gelen haber, 'Anlaşma tamam. Şenol Güneş, Trabzonspor'da diyebilirim' " [A SPOR]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samed aybaba bjk h.o diyelim.
FEDA'lı günlere dönüş diyebilir miyiz?

feda kurtarır mı bu sefer bilmiyorum ama diyebiliriz bakalım fikho ne zaman bırakacak![]()
Zor ama istikrar sağlanırsa 3 seneye çok iyi bir ekip kurulur.@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel
Bekledigimiz oldu. Ozkan Sumer - Senol Gunes bulusmasi onumuzdeki 10 senede Trabzon'a bir sampiyonluk getirir mi?
Burak Yilmaz vs. de gidiyor Trabzon cok dogru yolda gibi
Özkan Sümer 81 yaşında.1-2 sene sonra çekilir zaten.Şenol'un da tek başına birşey yapması zor Trabzon'da@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel
Bekledigimiz oldu. Ozkan Sumer - Senol Gunes bulusmasi onumuzdeki 10 senede Trabzon'a bir sampiyonluk getirir mi?
Zor ama istikrar sağlanırsa 3 seneye çok iyi bir ekip kurulur.
samed aybaba bjk h.o diyelim.
FEDA'lı günlere dönüş diyebilir miyiz?
Özkan Sümer 81 yaşında.1-2 sene sonra çekilir zaten.Şenol'un da tek başına birşey yapması zor Trabzon'da
Hani benim tebriğim Sarper ben taa 7 martta söyledim...Hani çetelesini tutuyorsun ya???Erman boş konuşmaz.Hayırlı olsun.
Valla üstat Şenol'un gideceğini sene başından beri söylüyorum, ilk dayanağım Fiko ile aralarındaki sorunlardı ikincisi de olası başarısızlık.Özkan Sümer 81 yaşında.1-2 sene sonra çekilir zaten.Şenol'un da tek başına birşey yapması zor Trabzon'da@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel
Üstat ben içeriden aldım bilgiyi çok emindim sadece muharrem usta istifa edince bir tereddüt yaşadım ama adam seçimden önce fatih terimle daha önce görüştüklerini söyledi o zaman tamam dedim zira daha fatih terimin galatasaraya geleceğini yazmadan önce de bu iddiayı dile getirmiştim...@Keramettin TANRIVERDİ
@Uğur Güzel
Teşekkür ederim üstat duyum olarak tüm memlekette ilk ben söyledim hatta otobüs olayının da bunla ilgili olduğunu ilk söyleyen bendim...@Uğur Güzel tebrikler ilk diyenlerdendiniz