- 25 Ocak 2010
- 53.143
- 38.610
- 3.763
Kudurdular
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıra Ahmet Çakar'da.
Sıra Ahmet Çakar'da.
Çakar boş bi adam feneri savunur bence
Kudurdular
Kudurdular
valla açık konuşmak gerekirse taraflardan birisi berat albayrak olunca ben hala şüpheliyim kimin oyunu olduğundan rtasSagol renktas
Yalniz hakkaten insaniktan nasibini almamis bubyai cocugu hakkaten haysiyetsizmis
15 kisi ölmüş, yüzlerce yaralı var, stadın kolonları ne durumda belli değil, kalkıp böyle açıklama yapması
Hakkaten nerden bilecek soğukta yatmayı, evsiz kalmayı, insanlar ölmüş kalmış umrunda değil
Ama gerçek yüzünün ortaya çıkması iyi olmuş, aklıselim fenerliler de görsün nasıl bir kulüpleri var
Anadolu kulüp yöneticilerinin çoğunun koç şirketlerinden bayiliği var, olmayana da verip zengin etmesi çok kolay, bunu kullanıyor
maçtan önce bir şirket yöneticisinin gidip size bayilik vermek istiyoruz, 1 yıllık mal da hibe demesi yeterli
Insan biraz utanir yav. Hala yag gibi üste cikiyorlar.
fenev şampiyon filan olamaz, belli ki Trabzon şampiyon olsun isteniyor bu sene.OF OF OF asporda fenerbahçe pisliğine resmen çakıyorlar fener bu sefer çok sağlam hata yaptı![]()
valla açık konuşmak gerekirse taraflardan birisi berat albayrak olunca ben hala şüpheliyim kimin oyunu olduğundan rtas
Kesinlikle bakan talimatı bu.Of of of şu an zeki'de katıldı fenere bir küfür etmedikleri kaldı
Sanıyorum bakan talimat verdi yardırın diye
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ewt o taraftan bakınca da senin dediğin doğru bilemedim vallaNe olursa olsun bir kulup bu kadar sorumsuzca ve insanliktan uzak bir aciklama yapmamali
gozlerini hirs burumus, birak devlet millet din falan insanliktan cikmislar
Deprem olmus artcilari devam ediyor insanlar sogukta disarda yasiyor, neden mac oynanmiyor, binlerce insani neden stada tikmadiniz diye hesap sormaya kalkiyorlar