Erman Toroğlu: "Yalı çocuğu bunlar, bunlar utanmaz! Trabzonluları haftaya sahaya indirmek istiyorlar"

Şimdi oradaki insanların yerine kendimi koyuyorum. Evinde çatlaklar, çoluğuyla çocuğuyla çadırda kalmak zorunda o soğukta. Göçük altından çıkmış eşini, çocuğunu kaybetmiş. Yada annesini ailesini bekliyor göçük altından çıkarılsın diye belkide cansız bedenini bekliyor. Yemişim futbolunu, şampiyonluğunu. Allah yardımcısı olsun hepsinin.

Sagol renktas

Yalniz hakkaten insaniktan nasibini almamis bubyai cocugu hakkaten haysiyetsizmis

15 kisi ölmüş, yüzlerce yaralı var, stadın kolonları ne durumda belli değil, kalkıp böyle açıklama yapması
Hakkaten nerden bilecek soğukta yatmayı, evsiz kalmayı, insanlar ölmüş kalmış umrunda değil

Ama gerçek yüzünün ortaya çıkması iyi olmuş, aklıselim fenerliler de görsün nasıl bir kulüpleri var

Anadolu kulüp yöneticilerinin çoğunun koç şirketlerinden bayiliği var, olmayana da verip zengin etmesi çok kolay, bunu kullanıyor
maçtan önce bir şirket yöneticisinin gidip size bayilik vermek istiyoruz, 1 yıllık mal da hibe demesi yeterli
valla açık konuşmak gerekirse taraflardan birisi berat albayrak olunca ben hala şüpheliyim kimin oyunu olduğundan rtas

Trabzon bizim şampiyonluğumuz için her şeyi yapıyor :asd: Fener'i siyasi destekli tek durduracak kulüptü. Sene sonu 23. şampiyonluğumuzu kutlarken bir teşekkür ederiz :D

Ulan fenerin aciklamasini bir GS yonetimi yapsaydi harbiden dusman olurdum o yonetime. Savunmayi birak hemen defolup gitsinler derdim.

Ama bu tip aciklamalari hep fb li simarik, zuppe , zengin yoneticiler yapmistir hep. Her turlu pisligi yapmislardir.

Iste bu yuzden mahallemde herkes ya fb li ya bjk li iken ben 3 yasimdan, ki o zaman hatirlamiyordum sampiyon oldugumuzu tabiki, kisaca 17 yasima kadar hic GS sampiyonlugu gormesem de kalpten severek bu kulubun taraftari oldum, hic vazgecmedim, gönülden sevdim.

Bu demecle bana neden butun hucrelerimle fenerden nefret ettigimi tekrar hatirlattigi icin harvardli yali cocuguna tesekkur ediyorum. Hic bir kulup fb kadar igrenc ve antipatik olamaz.

Ahmet Ağaoğlu' nu da takdir ettim. Daha iyi konuşulamazdı...

valla açık konuşmak gerekirse taraflardan birisi berat albayrak olunca ben hala şüpheliyim kimin oyunu olduğundan rtas

Ne olursa olsun bir kulup bu kadar sorumsuzca ve insanliktan uzak bir aciklama yapmamali
gozlerini hirs burumus, birak devlet millet din falan insanliktan cikmislar
Deprem olmus artcilari devam ediyor insanlar sogukta disarda yasiyor, neden mac oynanmiyor, binlerce insani neden stada tikmadiniz diye hesap sormaya kalkiyorlar

Ne olursa olsun bir kulup bu kadar sorumsuzca ve insanliktan uzak bir aciklama yapmamali
gozlerini hirs burumus, birak devlet millet din falan insanliktan cikmislar
Deprem olmus artcilari devam ediyor insanlar sogukta disarda yasiyor, neden mac oynanmiyor, binlerce insani neden stada tikmadiniz diye hesap sormaya kalkiyorlar
ewt o taraftan bakınca da senin dediğin doğru bilemedim valla

Geri
Üst Alt