Erman Toroğlu: "Yalı çocuğu bunlar, bunlar utanmaz! Trabzonluları haftaya sahaya indirmek istiyorlar"

Beyler biri ozetleyebilir mi uzak kaldim

Yali cocugu ne dedi, boyle konusulmasinin sebebi ne?
malatya başkanı çıktı biz iptal istemedik trabzon istediği için ertelendi maç dedi
ali koç bildiri yayınladı trabzon 120 dakka kupa maçı oynadı haftaya bizimle maçları var o yüzden iptal ettirdiler maçı tff kolluyo diye
ts bildiri yayınladı tff kendi erteledi malatya başkanı da erteleme istedi bizim istediğimiz bi şey yok diye

asporda sokup sokup çıkarıyolar şu an ali koça ve malatya başkanına

zeki fetöye bağladı

Bizim maça bu konu üzerinden geçtikten sonra, Fatih hocanın sezon başı ceza aldığı dönemde söylediklerine bir atıf yaparlar mı acaba?

Zeki ve Erman'ı sosyal medya trollerine yedirmeyiz. Kim kimi tehdit ediyorsa 6222 hemen uygulansın. Evlerinden alın bu şoparları.

Bu fener yönetimi beyinsizmi, ahlaksızmı, her ikisimi çıkaramadım...
Hangi akla hizmet bu.
Sadece egoistlikle anlatılacak gibi değil bu bildiri...
Üstelik milletin canının yandığını ve insanların patlamaya hazır olduğunu bile bile...
Galatasaray bunu yapsaydı aynısını söylerdim yemin ederim.

Bu ülkeyi spor üzerinden karistirmak isteyen iki kurum var ismini vermeme gerek yok hepiniz biliyorsunuz

malatya başkanı çıktı biz iptal istemedik trabzon istediği için ertelendi maç dedi
ali koç bildiri yayınladı trabzon 120 dakka kupa maçı oynadı haftaya bizimle maçları var o yüzden iptal ettirdiler maçı tff kolluyo diye
ts bildiri yayınladı tff kendi erteledi malatya başkanı da erteleme istedi bizim istediğimiz bi şey yok diye

asporda sokup sokup çıkarıyolar şu an ali koça ve malatya başkanına

Sagol renktas

Yalniz hakkaten insaniktan nasibini almamis bubyai cocugu hakkaten haysiyetsizmis

15 kisi ölmüş, yüzlerce yaralı var, stadın kolonları ne durumda belli değil, kalkıp böyle açıklama yapması
Hakkaten nerden bilecek soğukta yatmayı, evsiz kalmayı, insanlar ölmüş kalmış umrunda değil

Ama gerçek yüzünün ortaya çıkması iyi olmuş, aklıselim fenerliler de görsün nasıl bir kulüpleri var

Anadolu kulüp yöneticilerinin çoğunun koç şirketlerinden bayiliği var, olmayana da verip zengin etmesi çok kolay, bunu kullanıyor
maçtan önce bir şirket yöneticisinin gidip size bayilik vermek istiyoruz, 1 yıllık mal da hibe demesi yeterli

Geri
Üst Alt