Ne guzel is. Galatasaraya iftira at sonra kulaktan kulaga yayilan bilgi ile demec verdim de. Alenen iftira atiyorsun. Bunun cezasi adli kontrol mu?
Cezalar korkutmadığı için gündeme gelme amaçlı yapıyorlar işte. Erman'ı izleyen falan kalmadı devri bitti. Yeni TV'ye geçmiş izlenmesi lazım hop salla. Nasıl olsa doğru dürüst ceza almıyorum kafasındalar.

Bunun gibi eski kaşarlara ceza verilmedikçe bunları yapmaya devam edecekler. Amacı zaten buydu ve istediğini aldı, gündem oldu.

Zaten iddia diye bahsediyor, duydum diyor. Yani soruşturma açıldığı gibi vereceği ifadeyle işin içinden çıkacağını biliyor. Aynı iftiralardan onlarca kez soruşturma yemiştir.

Bir de Sözcü Tv'ye geçer geçmez böyle bir haber uydurması danışıklı dövüş zaten. Uydur uydur ipe diz.

Bunlar gibileri ve o trol hesapların sahiplerini çok değil 2-3 ay içeri atacaksın, o konfor alanından uzaklaştıracaksın, mum olacaklar. Ama nerde. Daha gündemi meşgul ediyorlar diye işlerine geliyordur.

Bu ülkenin geleceğini içeri attılar, Sözcü de böyle şeyler ile uğraşsın. Güya muhalefet kanalı. Neyine güveneceğim şimdi ben bu kanalı neye göre takip edeceğim?

Dursun cok kotu durumdayiz, bu sene mutlaka sampiyon olmaliyiz demis he. Bunu normalde Fener baskaninin demesi gerekmez mi? Hic kirmizi kart gormeyen, en cok penalti alan, en az penalti verilen takim Fenerbahce degil mi peki? Senin bu algiyi yapma zamanlaman manidar degil mi peki? Forvetsiz kalan Fener, kaldirmis saplaya saplaya gelen Galatasaray. Bu yuzden NKFVAS.

Sadece bugün değil, bir süredir tuhaf bir şekilde Galatasaray aleyhine havlıyordu. Alenen satın alınmış gibiydi zaten.

Dursun cok kotu durumdayiz, bu sene mutlaka sampiyon olmaliyiz demis he. Bunu normalde Fener baskaninin demesi gerekmez mi? Hic kirmizi kart gormeyen, en cok penalti alan, en az penalti verilen takim Fenerbahce degil mi peki? Senin bu algiyi yapma zamanlaman manidar degil mi peki? Forvetsiz kalan Fener, kaldirmis saplaya saplaya gelen Galatasaray. Bu yuzden NKFVAS.
Zaten bizim üzerimize attıkları her iftira bunların gerçeği.

Yapıdan tut, çift sözleşmeden tut hep önce bizim üzerimize atılıyor bakıyorsun başrolde bunlar var.

Bu söylemler de onlardan çıkmıştır, hiç sürpriz olmaz.

Kahpe evladı hala çıkışta iftira atıyor sen ceza vermezsen böyle olur bu ülkenin adaletinin terazisini taşıyan ipin ucuna sicayim

Ulan dursun böyle bişey dese Mafya herif çıkıp göğsünü gere gere anlatıyordu biz kimseye imtiyaz vermeyiz biz bu futbolu düzeltmeye geldik eskiden böyle talepler kabul oluyordu falan anlatıp dururdu

Biraz da buna gündeme karıstır futbolla demişler buda görevini yapıyor.

bu erman 2 senedir zıvanadan çıktı kesin bunun kasedi filan var ifblilerin elinde.

insan bir sorgular bunu bana söyleyenler niye söylüyor bu gerçek olabilir mi diye bu kadar tecrübesiz toymusun sen kendini kullandırtıyorsun? Bariz birilerinin eline düşmüş.

adam sözcü tv ye dolayısıyla uğur dündar ve malum partiye yalakalık olsun diye iftira atmış şeref yopksunu

Yaşındna başından utanmıyorsan tependeki manbun’dan utan.

Cehape zihniyetinin kulübümüze saldırısı sürmektedir

Cevabı sandıkta veririz hiç merak edilmesin

Via @Murat Onder

Geri
Üst Alt