Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 15.455
- 21.480
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündeme gelmek için attım demiş kısaca. Bunlara daha caydırıcı cezalar şart. Sosyal medyada photoshop resimlerle yalan yanlış iftira ve algılara girenlere. İnsanları kandıranlara, nefret söyleminde bulunup yanlı yanlış iddiada bulunanlara artık daha ağır cezalar şart. Toroğlu, Gökhan, ismi cismi belli olmayan trollere ağır cezalar şart.
6222 neden var yav? Bu adamın hayatı boyunca spor müsabakası hakkında düşünmesinin bile yasak olması gerek mesela şu işten sonra.
Gündeme gelmek için attım demiş kısaca. Bunlara daha caydırıcı cezalar şart. Sosyal medyada photoshop resimlerle yalan yanlış iftira ve algılara girenlere. İnsanları kandıranlara, nefret söyleminde bulunup yanlı yanlış iddiada bulunanlara artık daha ağır cezalar şart. Toroğlu, Gökhan, ismi cismi belli olmayan trollere ağır cezalar şart.
Avukatı ilgileniyordur her küfür edeni dava ettik diye açıklamaları saçma olur. Fenerliler dava yiyince kulübü arıyorlar Fenerbahçeden destek istiyorlar bu sefer de onları savunmaya fenerli avukatlar gidiyorHasan dogru diyorsunda sen yurttaş olarak savcılığa gidip şahsen yada avukatın aracılığıyla suç duyurusu yapabilirsin misal yali denen herif hocayı tehdit etti ki belgeli kanıtlı durum ama ne kulup ne hocanın kendisi savcılığa basvurmadi sence garip degilmi ? Hoca suçlu demek istemiyorum ama arkada bi pislikler döndüğü kesin
Hadi diyelim ali den korkuyorlar yahu gokhan filan bunlar cer cop tayfası bir dava açsan korkudan altlarına sıcarlar ama dava filan yok ozellikle hocanın şahsi olarak savcılığa gitmemesi hic normal degil
Koç ile ilgili mevzuyu ne yaşandı bilmiyoruz. Tehdit olarak değil yaptığını zevzeklik olaraktı diyen de var. Şikayet etsem de ceza almıyor diye düşünmüş de olabilir hoca o yüzden uğraşmamışta olabilir ki Koç'a ceza verilmediğini de yaşadık gördük sonuçta. Gökhan bizzat kulüp tarafından şikayet edildi. Bunlara verilen cezalar max 6222'den maça gidememe o da bir süre sonra birilerini sokup kaldırıyorlar. Yani senin bahsettiğin gibi davadan korkacak bir noktaları yok çünkü cezalar caydırıcı değil. Adam maça gitmemenin nesinden korksun ki onu da zaten biraz süre geçince kaldırıyorlar. Finlandiya'da değiliz maalesef. Uyuşturucu pozitif çıkanlar bildiğim kadarıyla hep içeri alındır bir kişi alınmadı. O yüzden hocanın nasıl olsa bir şey olmaz uğraştığımla kalırım diye düşünmesi çok normal.Hasan dogru diyorsunda sen yurttaş olarak savcılığa gidip şahsen yada avukatın aracılığıyla suç duyurusu yapabilirsin misal yali denen herif hocayı tehdit etti ki belgeli kanıtlı durum ama ne kulup ne hocanın kendisi savcılığa basvurmadi sence garip degilmi ? Hoca suçlu demek istemiyorum ama arkada bi pislikler döndüğü kesin
Hadi diyelim ali den korkuyorlar yahu gokhan filan bunlar cer cop tayfası bir dava açsan korkudan altlarına sıcarlar ama dava filan yok ozellikle hocanın şahsi olarak savcılığa gitmemesi hic normal degil
Suç duyurusu olmadan savcılık Toroğlu'nun sözlerini bağlı olarak direk resen kendi kararı ile soruşturma başlatmış.Ucu kendilerine dokununca saniyesinde suç duyurusunda bulunmuşlar he ermana
İş gsyi savunmaya gelince resmi siteden göstermelik açıklama yap geç tabi gs kim ki
Diğeri de aliyi görünce saygıyla karşılayıp ceketini iliklesin,tahire abi çeksin acunla foto çekilsin
Utanıyorum lan sizden