Gündeme gelmek için attım demiş kısaca. Bunlara daha caydırıcı cezalar şart. Sosyal medyada photoshop resimlerle yalan yanlış iftira ve algılara girenlere. İnsanları kandıranlara, nefret söyleminde bulunup yanlı yanlış iddiada bulunanlara artık daha ağır cezalar şart. Toroğlu, Gökhan, ismi cismi belli olmayan trollere ağır cezalar şart.

Gündeme gelmek için attım demiş kısaca. Bunlara daha caydırıcı cezalar şart. Sosyal medyada photoshop resimlerle yalan yanlış iftira ve algılara girenlere. İnsanları kandıranlara, nefret söyleminde bulunup yanlı yanlış iddiada bulunanlara artık daha ağır cezalar şart. Toroğlu, Gökhan, ismi cismi belli olmayan trollere ağır cezalar şart.

Modası geçip miadını dolduran kifayetsiz muhteristen başka bir şey değil. Zibidi.

Hasan dogru diyorsunda sen yurttaş olarak savcılığa gidip şahsen yada avukatın aracılığıyla suç duyurusu yapabilirsin misal yali denen herif hocayı tehdit etti ki belgeli kanıtlı durum ama ne kulup ne hocanın kendisi savcılığa basvurmadi sence garip degilmi ? Hoca suçlu demek istemiyorum ama arkada bi pislikler döndüğü kesin
Hadi diyelim ali den korkuyorlar yahu gokhan filan bunlar cer cop tayfası bir dava açsan korkudan altlarına sıcarlar ama dava filan yok ozellikle hocanın şahsi olarak savcılığa gitmemesi hic normal degil

Ucu kendilerine dokununca saniyesinde suç duyurusunda bulunmuşlar he ermana

İş gsyi savunmaya gelince resmi siteden göstermelik açıklama yap geç tabi gs kim ki

Diğeri de aliyi görünce saygıyla karşılayıp ceketini iliklesin,tahire abi çeksin acunla foto çekilsin

Utanıyorum lan sizden

Hasan dogru diyorsunda sen yurttaş olarak savcılığa gidip şahsen yada avukatın aracılığıyla suç duyurusu yapabilirsin misal yali denen herif hocayı tehdit etti ki belgeli kanıtlı durum ama ne kulup ne hocanın kendisi savcılığa basvurmadi sence garip degilmi ? Hoca suçlu demek istemiyorum ama arkada bi pislikler döndüğü kesin
Hadi diyelim ali den korkuyorlar yahu gokhan filan bunlar cer cop tayfası bir dava açsan korkudan altlarına sıcarlar ama dava filan yok ozellikle hocanın şahsi olarak savcılığa gitmemesi hic normal degil
Avukatı ilgileniyordur her küfür edeni dava ettik diye açıklamaları saçma olur. Fenerliler dava yiyince kulübü arıyorlar Fenerbahçeden destek istiyorlar bu sefer de onları savunmaya fenerli avukatlar gidiyor

Koç ile ilgili mevzuyu ne yaşandı bilmiyoruz. Tehdit olarak değil yaptığını zevzeklik olaraktı diyen de var. Şikayet etsem de ceza almıyor diye düşünmüş de olabilir hoca o yüzden uğraşmamışta olabilir ki Koç'a ceza verilmediğini de yaşadık gördük sonuçta. Gökhan bizzat kulüp tarafından şikayet edildi. Bunlara verilen cezalar max 6222'den maça gidememe o da bir süre sonra birilerini sokup kaldırıyorlar. Yani senin bahsettiğin gibi davadan korkacak bir noktaları yok çünkü cezalar caydırıcı değil. Adam maça gitmemenin nesinden korksun ki onu da zaten biraz süre geçince kaldırıyorlar. Finlandiya'da değiliz maalesef. Uyuşturucu pozitif çıkanlar bildiğim kadarıyla hep içeri alındır bir kişi alınmadı. O yüzden hocanın nasıl olsa bir şey olmaz uğraştığımla kalırım diye düşünmesi çok normal.

Ucu kendilerine dokununca saniyesinde suç duyurusunda bulunmuşlar he ermana

İş gsyi savunmaya gelince resmi siteden göstermelik açıklama yap geç tabi gs kim ki

Diğeri de aliyi görünce saygıyla karşılayıp ceketini iliklesin,tahire abi çeksin acunla foto çekilsin

Utanıyorum lan sizden
Suç duyurusu olmadan savcılık Toroğlu'nun sözlerini bağlı olarak direk resen kendi kararı ile soruşturma başlatmış.

Vay beee

Okanın aliyle ilgili suç duyurusunda bulunmaması da mantıklı karşılandı ya bu forumda

Ölsem de gam yemem artık

Sözcü TV, Halk TV gibi kanalları izleyenleri; Candaş, Ahmet Çakar, Erman Toroğlu gibi isimleri izleyenleri; Uğur Dündar’ı dinleyenleri, Gökhan’ın konserine gidenleri, Acun’un programlarını takip edenleri ve Koç ürünlerini alanları Galatasaraylı kimliğiyle bağdaştıramıyorum. Bunları yapanlar gitsin Güneş Spor kursun, oraya geçsinler. Burası duruşu olanların yeri; gevşekliğin değil.

Portakalı unuttum. Onunda sıfatını, sümüğünü.

Geri
Üst Alt