defanstaki son adamin ve hucumcunun 3er yerine nokta koyuyolar gerisini program halledior diye bisey demislerdi bi ara
aynen oyle ermanda ahmette hep noktayı omuz yerine kola koyarsın prigram ofsayt verir diye bunu söylerler.
Diagnenin konya maçındaki ofsaytta elden çizgi çekilmesi bunun en kral örneğidir.

aynen oyle ermanda ahmette hep noktayı omuz yerine kola koyarsın prigram ofsayt verir diye bunu söylerler.
Diagnenin konya maçındaki ofsaytta elden çizgi çekilmesi bunun en kral örneğidir.

Diagnenin malum organini referans alirlarsa zaten her pozisyon ofsayta yakalanir. Operatörün insafina kalmisiz

Erman Toroğlu: "Galatasaray, bu hafta oynayacak şimdi 52 bin kişiyle. Bu büyük güç ya. Bazı hakemlere deniyor ki 'Bu hakemler Arena'da korkaklar' Ben normal bir adamı çıkarayım bu 50 bin kişi önüne sahanın bir ucundan bir ucuna yürürken üç defa yere düşmezse adam değilim."

Net GS sempatizanlığı var. Fb ve bjkden nefret ediyor. Yıllardır izleye izleye bu sonuca ulaştım

Erman'ın nefreti camialara değil kişilere.Belki GS'ye daha çok antipati besliyordur orasını bilemem ama nefret ettiği ne kadar adam varsa Fb-Bjk'de.Ondan öyle geliyor bence bize.

Erman Toroglu nasil GSli degil ben anlamadim
Galatasaraylı olmadığı kesin (Detaya girip uzatmak istemiyorum). Ancak bu sezon yaşanılan onca olay sonrası, ''Hakkaniyet'' adına bizden yana tavır aldığı kanaatindeyim, en azından ben öyle umuyorum. Böylesi daha değerli...

Erman'ın nefreti camialara değil kişilere.Belki GS'ye daha çok antipati besliyordur orasını bilemem ama nefret ettiği ne kadar adam varsa Fb-Bjk'de.Ondan öyle geliyor bence bize.
O da olabilir. Adam da haklı ne kadar yvşk varsa oralarda. Bizim liselilere de acayip kıl ver eline ümüklerini sıkar teker teker hepsinin

birde ben bilgi vereyim bize giydirdigi bir dönem olmustu akbili övüyordu o dönemde bizzat tepeden sopa göstermisler hocaya

ama sonra kendsi demiş bırakırım görevi o boktan kanalın reytinglerinide erman hoca ayakta tuttugu icin şu anda özgürce konusabiliyor

yoksa sevmiyorlar kendisini kanalda özellikle reisin kanalında göksele giydirmesi filan cok uc seyler

Geri
Üst Alt