Ya Koç mamaladı ya da eşi fenerli ve fb hakkında olumsuz konuşursan evden giderim seni de boşarım falan dedi.

Futbolcularimizi mimliyor durmadan. Fener dogranmis bu sene. Sezonun ilerleyen haftalarinda en buyuk fenerli olur bu

Dun Ahmet Cakar sinirinden aglayacakti
Medyada bi organizasyon var kesinlikle bu sezon. Topla tüfekle her kanalda algı yapıyorlar, bjk li yorumcular bile bunlara destek veriyor

Belki kuşu ötmüyodur artik.karisi ile isler kesattir ve kanarya büyüsü icin fb ile uzlasmis olabilir.cokta sey yapmayin yani

Eşi fenerli olabilir üzerinde hakimiyet kurmuş gibi gözüküyor ki evlendikten sonra tamamen söylemleri değişti evlenmeden önce canavar gibiydi geleni gideni yerden yere vuruyordu.
Daha geçen dedim bu konuşmaları hiç normal değil birisinin etkisi altında kalmış.

Bu sezon fener doğrandı demek için Metin Şentürk olmak gerekir. MŞ en azından sempatik sen de o da yok Tor Reis.

Erman Toroğlu: "Galatasaray böyle giderse puan farkını açar, yarışı erken koparır. O zaman biz spor programları olarak ne konuşacağız?" (A Spor)

Hakemlere Galatasaray'ı durdurun mesajı vermiş olarak algıladım.

Paylaşılmıştır ama çok komik değil mi ya.

Bu senenin en büyük hayal kırıklıklarından biri.

Mamalandı mı bilmiyorum ama bir sıkıntı olduğu aşikar.

Bu sene ilginç bir şekilde GALATASARAY'a karşı cephe aldığını düşünüyorum.

tarafından maaşa bağlanmış olmalı.

Erman Toroğlu: "Helal olsun Bitigenler götürün!!! Ümraniyespor - Fenerbahçe maçının 4. Hakemi, Fenerbahçe - Rizespor maçını idare eden ve devamlı küfür yiyen hakem. Bu maçın gözlemcisi de Fenerbahçe - Rizespor maçında gözlemciydi, ne tesadüf ya!"

Erman Toroğlu: "Bana anlatır mısınız ya! Eyy TFF, bilgisayar bu atamayı nasıl yapıyor ya! Siz bunları bilgisayara verseniz var ya o bilgisayar isyan eder 'Siz ne yapıyorsunuz lan' der patlar. Bu adam, 3 gün önce de Fenerbahçe maçındaydı, bir sürü küfür yedi."

Erman Toroğlu: "Yemin ederim sinirleniyorum. Ben bunun gibileri yüzünden hakem oldum. Ayıp ya. Ben bunların babalarını hepsini biliyorum. Size yine maçlara verirler. Bu, FIFA'da maç yönetemiyor ama Türkiye'de maç veriyorlar buna."

boya, küpe, hoodie modie, genç hanım,

ben ölmedim buradayız.

Geri
Üst Alt