ulan izlemeyen diyecek rezillik var maçta. başak maçında hakem düzgün yönetince böyle oluyor demişti maç sonu onu da unutmadım.

tanıyın şu yanar döner erman'ı.

'Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı'

Erman Toroğlu: Ben Fenerbahçe'nin penaltısını vermem. İrfan Can kendisini bırakıyor, arkadaki oyuncu düşüyor. Aynı pozisyonu yiyorsa Fenerbahçe takımının aleyhine verebiliyorsan bunu ver."

[A Spor]

Erman Toroğlu: "Hakem alemi çürümüş TFF Başkanı da bu olayın farkında değil. Lale Orta denen kadın bildiri yayınlıyor. 'Bundan sonra sizi arayan olursa bana bildirin' demiş hakemlere. Demek ki başka yerlerden arıyorlar, hakemler de tırsıyorlar."

'Ankaragücü'nün penaltı beklediği pozisyon'

Erman Toroğlu: Arao'nun yaptığı hareket, İrfan Can'ın pozisyonuna göre daha net. Arao koşan adamı itiyor çünkü. Willian Arao'nun pozisyonuna penaltı vermiyorsan, son dakikadakine de vermeyeceksin. Ankaragücü 1-0 galip. Dk 86. 1-1. Ee?

Erman Toroğlu: "Beşiktaş maçında kafa atan oyuncuyu atamadın. Lale Orta seni şimdi İstanbul'da ödüllendiriyor. Fenerbahçe'nin penaltısını veriyorsan Ankaragücü'nün penaltısını da ver. O zaman Fenerbahçe ve Beşiktaş sahalarında maça çıkma."

Erman Toroğlu:

"Galatasaray lehine verilen ilk penaltı kararı doğru, resmen eliyle oynuyor."
"Fenerbahçe niye tweet atmış?"
"Operasyon yapmak isteyenleri götürdüler ama hakemler duruyor. Enteresan işler oluyor, bana tuhaf gelmeye başladı."

Dogru soylemis. Simdi bir de el arkada geyigi cikti ama arkadaki el duvar saati gibi sağa sola oynuyor. Bence VAR'dakiler o ayrimi da iyi yapmali

'İcardi'nin penaltı beklediği pozisyon'

Erman Toroğlu: "Duarte'nin Icardi'ye yaptığı müdahalede temas var, penaltı olmalıydı."

Net penalti ama hakemin degil, VAR'in hatasi dedi. Bu arada bu gece ciks olmuş

var'da da alanya maçında aynı pozisyon için boey aleyhine penaltı veren abdülkadir itigen varmış.

gel de şimdi doğuranını doğurtanınıayrı ayrı gondikleme

Var daki it kimse o çağırmadı, meler göremedi zaten

Erman Toroğlu: "Lale Orta, Erol Ersoy'un yerine UEFA gözlemci listesine kendisini eklemiş. Ceza vermek için Erol Ersoy'dan rapor istemişler."

15 mayıs süreci başlamalı şafak operasyonu

Erman Toroğlu: "Robin Yalçın'ın Torreira'ya yaptığı hareket net kırmızı kart. Robin'in topla oynama niyeti yok."

1684609713818.png

Erman Toroğlu: "Kerem ile Icardi çok iyi anlaşıyor. Kerem & Icardi A.Ş. diyorum onlara."

Geri
Üst Alt