Hea canli yayinda izledim, onundekini buyutun dedi ters bakti bir de ilgin oldu diyor hehehe :)

Erman Toroğlu: Mustafa Öğretmenoğlu, Serdar Tatlı döneminde Galatasaray- Göztepe maçında Var kayıtları dinlenilerek gönderilmişti.

Gerekçe ise Öğretmenoğlu’nun “güven sarsıcı bir durum oluşturması” idi.

Erman Toroğlu: "Başakşehir maçında Galatasaraylı Lucas Torreira'ya yapılan hareket net kırmızıydı. Sen (Mustafa Öğretmenoğlu) onu VAR olarak çağırmıyorsan senin kastın var. Hadi beni mahkemeye ver! Seni oraya getirenin de, senin de kastın var!"

1 nesli mahvetti bu ve benzeri adamlar.

Ben bu adamın yorumlarını seviyorum. Maçların devre arasında ve vaktim varsa sonunda a spor'da izliyorum.

Erman Toroğlu: Mustafa Öğretmenoğlu, Serdar Tatlı döneminde Galatasaray- Göztepe maçında Var kayıtları dinlenilerek gönderilmişti.

Gerekçe ise Öğretmenoğlu’nun “güven sarsıcı bir durum oluşturması” idi.

Erman Toroğlu: "Başakşehir maçında Galatasaraylı Lucas Torreira'ya yapılan hareket net kırmızıydı. Sen (Mustafa Öğretmenoğlu) onu VAR olarak çağırmıyorsan senin kastın var. Hadi beni mahkemeye ver! Seni oraya getirenin de, senin de kastın var!"
Aslinda ciddi bir konu. Bizim maclarda sert fauller cok oluyor. Icardi'nin aldigi penaltilar bile cok sertti.

Geri
Üst Alt