Aynı etki bende de oldu, 5 dakika falan paralize oldum. O baştaki müziğe şimdikiler ***** müziği diyor, oysa bizler için zaman makinesi gibi bir şey.
Aynen ya özellikle o müzik beni benden aldı adeta :D Forum Dinozorları başlığı geldi aklıma nedense.

erman toroğlu: "bari bu maçı doğru yönet dedim cüneyt çakır için ama olmadı." (a spor)

erman toroğlu: “ben olsam cüneyt çakır’a bırak maç yönetmeyi, maç izlemeyi bile yasaklarım. resmen futbol terörü estirdi ilk yarı.”

erman toroğlu : "cüneyt çakır'ın yaptığı terbiyesizlik , bir takımın kaderiyle oynuyor.

bu penaltıyı metin şentürk bile verirdi. eyyamın kralını yaptılar , penaltıyı yan hakemle birlikte gördüler , veremediler!!"

Son düzenleme:
erman toroğlu : "cüneyt çakır'ın yaptığı terbiyesizlik , bir takımın kaderiyle oynuyor.

bu penaltıyı metin şentürk bile verirdi. eyyamın kralını yaptılar , penaltıyı yan hakemle birlikte gördüler , veremediler!!"
Hangi pozisyon için söyledi bunu?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi pozisyon için söyledi bunu?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
22712228_1672720542786634_6943695872064972745_o.jpg

erman toroğlu: "hasan ali'ye sorsan, hasan ali penaltıyı verecekti."

erman toroğlu: "belhanda'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonda, temas varsa sarı kart çıkaramazsın. temas olduğu zaman karıştırırsın. böyle sarı kart olmaz. orada ikili mücadele var. belhanda'ya gösterilen ikinci sarı kart kararı yanlış."

erman toroğlu: "belhanda'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonda, temas varsa sarı kart çıkaramazsın. temas olduğu zaman karıştırırsın. böyle sarı kart olmaz. orada ikili mücadele var. belhanda'ya gösterilen ikinci sarı kart kararı yanlış."

belhanda'ya verilen iki sarı kart da doğruydu . penaltıya diyecek laf yok ama . bu arada erman toroğlu'na da gün doğdu . kendisi çok matahmış gibi tv karşısında sallayıp duruyor. kimlere kaldı bu işler yazık .

belhanda'ya verilen iki sarı kart da doğruydu . penaltıya diyecek laf yok ama . bu arada erman toroğlu'na da gün doğdu . kendisi çok matahmış gibi tv karşısında sallayıp duruyor. kimlere kaldı bu işler yazık .
erman toroğlu'na kalmayacak da kimler yorumlayacak? tartismasiz en dobra yorumcu, en azindan kimseden urkmeden agizina geleni soyleyebiliyor.

erman toroğlu'na kalmayacak da kimler yorumlayacak? tartismasiz en dobra yorumcu, en azindan kimseden urkmeden agizina geleni soyleyebiliyor.
Ben mesela eski hakemlerden sadece Erman hocanın dediğine güvenirim. Ahmet mahmet falan hiç umurumda bile değil. Erman hoca lige alenen ayar çektiler dedi işte daha ne desin. Gerçi Belhanda'nın pozisyonunda ben de 2. sarının doğru olduğunu düşünüyorum lakin net 2 penaltımız verilmedi ve sarı kartlar konusunda da fenere kıyak geçildi. Bizim oyunculara hemen kart gösteren hakem fenerlilere kart çıkarmamak için dakikalarca direndi adeta.

Ben mesela eski hakemlerden sadece Erman hocanın dediğine güvenirim. Ahmet mahmet falan hiç umurumda bile değil. Erman hoca lige alenen ayar çektiler dedi işte daha ne desin. Gerçi Belhanda'nın pozisyonunda ben de 2. sarının doğru olduğunu düşünüyorum lakin net 2 penaltımız verilmedi ve sarı kartlar konusunda da fenere kıyak geçildi. Bizim oyunculara hemen kart gösteren hakem fenerlilere kart çıkarmamak için dakikalarca direndi adeta.

Ahmet falan filan hikaye adamlar yav tam şovmen. Programını izleyenlerde goygoy olsun diye izliyor ama işte ciddiye alanlar da oluyor ne yazık ki. Katılıyorum.

sari kart konusu zaten ayri bir komedi. bizim oyunculara hemen ilk sert faul de sari verdi, neto mesela ilk yarida belhanda'ya tekme atti kart bile yok. ozan tufan 3x tehlikeli daldi ona da sari kart vermedi. zaten cuneyt'in bu kararlari her seyi cok net ortaya cikariyor.

erman toroğlu: "adım erman soyadım toroğlu, caner'in küfürünü mete duymadıysa adam değilim."

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

erman toroğlu: "hakemin arkasından konuşabilirsin onlar sağır. işine geldiklerini duyuyorlar, işine gelmeyeni duymuyorlar. hakem herşeyi olduğu gibi duyuyor. "

erman toroğlu: "hakem dönse atacak, dönmüyor. caner de biliyor dudak okumaya ceza yok bu ülke de."

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geri
Üst Alt