- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buram buram seksenler kokan bir video aldı götürdü.
Buram buram seksenler kokan bir video aldı götürdü.
Aynen ya özellikle o müzik beni benden aldı adetaAynı etki bende de oldu, 5 dakika falan paralize oldum. O baştaki müziğe şimdikiler ***** müziği diyor, oysa bizler için zaman makinesi gibi bir şey.
Hangi pozisyon için söyledi bunu?erman toroğlu : "cüneyt çakır'ın yaptığı terbiyesizlik , bir takımın kaderiyle oynuyor.
bu penaltıyı metin şentürk bile verirdi. eyyamın kralını yaptılar , penaltıyı yan hakemle birlikte gördüler , veremediler!!"
Hangi pozisyon için söyledi bunu?
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erman toroğlu: "belhanda'nın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü pozisyonda, temas varsa sarı kart çıkaramazsın. temas olduğu zaman karıştırırsın. böyle sarı kart olmaz. orada ikili mücadele var. belhanda'ya gösterilen ikinci sarı kart kararı yanlış."
erman toroğlu'na kalmayacak da kimler yorumlayacak? tartismasiz en dobra yorumcu, en azindan kimseden urkmeden agizina geleni soyleyebiliyor.belhanda'ya verilen iki sarı kart da doğruydu . penaltıya diyecek laf yok ama . bu arada erman toroğlu'na da gün doğdu . kendisi çok matahmış gibi tv karşısında sallayıp duruyor. kimlere kaldı bu işler yazık .
Ben mesela eski hakemlerden sadece Erman hocanın dediğine güvenirim. Ahmet mahmet falan hiç umurumda bile değil. Erman hoca lige alenen ayar çektiler dedi işte daha ne desin. Gerçi Belhanda'nın pozisyonunda ben de 2. sarının doğru olduğunu düşünüyorum lakin net 2 penaltımız verilmedi ve sarı kartlar konusunda da fenere kıyak geçildi. Bizim oyunculara hemen kart gösteren hakem fenerlilere kart çıkarmamak için dakikalarca direndi adeta.erman toroğlu'na kalmayacak da kimler yorumlayacak? tartismasiz en dobra yorumcu, en azindan kimseden urkmeden agizina geleni soyleyebiliyor.
Ben mesela eski hakemlerden sadece Erman hocanın dediğine güvenirim. Ahmet mahmet falan hiç umurumda bile değil. Erman hoca lige alenen ayar çektiler dedi işte daha ne desin. Gerçi Belhanda'nın pozisyonunda ben de 2. sarının doğru olduğunu düşünüyorum lakin net 2 penaltımız verilmedi ve sarı kartlar konusunda da fenere kıyak geçildi. Bizim oyunculara hemen kart gösteren hakem fenerlilere kart çıkarmamak için dakikalarca direndi adeta.
sari kart konusu zaten ayri bir komedi. bizim oyunculara hemen ilk sert faul de sari verdi, neto mesela ilk yarida belhanda'ya tekme atti kart bile yok. ozan tufan 3x tehlikeli daldi ona da sari kart vermedi. zaten cuneyt'in bu kararlari her seyi cok net ortaya cikariyor.Ben mesela eski hakemlerden sadece Erman hocanın dediğine güvenirim. Ahmet mahmet falan hiç umurumda bile değil. Erman hoca lige alenen ayar çektiler dedi işte daha ne desin. Gerçi Belhanda'nın pozisyonunda ben de 2. sarının doğru olduğunu düşünüyorum lakin net 2 penaltımız verilmedi ve sarı kartlar konusunda da fenere kıyak geçildi. Bizim oyunculara hemen kart gösteren hakem fenerlilere kart çıkarmamak için dakikalarca direndi adeta.