Yani Konya'nın kafadan bir penaltısı verilmemiş. Dur bakalım diğerlerine ne diyecek merak ediyorum. Özeti de henüz izleyemedim yav çok merak ettim maçı.

pepenin elle blokajina da penalti gelecektir (+ kk)
yani 1 garanti de lens de olabilir 1.5 diyelim

hoca tam aklimdan geceni soyledi ha
denayerin sivas macinda kolpa penaltisiyla karsilastiracak
lens kolunu tamamen acinca normal
denayere penalti
yuh
Gerçek Galatasarayli erman hocam araya denayerin pozisyonunu katip çifte standarti şak diye belgeledi.
bir tabir var ya beton yetmez diye ermanı dinlerken aklıma hep bu söz geliyor. :DD
Erman hocam adamdır diye boşuna demiyoruz. Resmini forumun girişine asamıyor olduğumdan dolayı avatar olarak kullanıyorum. Kaynak kodlarına erişim yetkim olsa onu da yapardım hiç şüpheniz olmasın.

Erman Toroğlu ''Büyük'' leri sevmez, Galatasarayımızı ayrıca sevmez...

Hıncal Uluç' tan naklen; bizzat kendisinin bunu ifade ettiğini söylemişti. Aziz Yıldırım kendisini ekmeğinden edince bize yanaştı, o kadar...

jahovic pepe
iptal edilen gol

yorum:
Net fool

Erman Toroğlu ''Büyük'' leri sevmez, Galatasarayımızı ayrıca sevmez...

Hıncal Uluç' tan naklen; bizzat kendisinin bunu ifade ettiğini söylemişti.
Aziz Yıldırım kendisini ekmeğinden edince bize yanaştı, o kadar...
Hıncal gibi bunakların lafına itibar etmeyelim lütfen.

İyi forumlar.

Erman iyisin guzelsin ama o pozisyona ingilterrede faul çalsan gülerler

gol temiz

Öyle deme sayın teknik!:). Hıncal hep marjinal takılmayı tercih eder ama bu tür konularda yalan söylemez; piyasada kimin ne olduğunu en iyi bilen adamdır hatta...
Hıncal'a öyle bir laf ettiyse bile bir anlık gaflet sonucu etmiştir hocam. Bizim yöneticilerden birine sinirlenmiş ondan dolayı etmiştir. Yoksa fb'ye bjk'ye hatta zaman zaman başakşehir'e bu kadar temiz giydirebilen bir adam yok şu an piyasada böyle ikinci bir adam yok. En ufak bir korkusu yok vurdukça vuruyor.

Yahu "Tudor gitmesin veya Dursun gitmesin diyenler ya fenerlidir ya bjklidir" cümlesi kurmuş adam bu daha 2 ay önce :D

Erman iyisin guzelsin ama o pozisyona ingilterrede faul çalsan gülerler

gol temiz[/QUOTE Dünyanın her yerinde veriliyor bu faul takip ettiğim kadarıyla.
Göremeyen hakemler oluyor tabiki ama genellikle veriliyor. Net faul bide bu üstelik.
Katilmiyorum hocam Terry'nin Chelsea'de boyle tonla golu var. Agueroda buna benzer bir golu var bu sezon.

Duran toplarda es geciliyor bu tür pozisyonlar.

edit

Son düzenleme:
Katilmiyorum hocam Terry'nin Chelsea'de boyle tonla golu var. Agueroda buna benzer bir golu var bu sezon.

Duran toplarda es geciliyor bu tür pozisyonlar.

edit
Çok faul verildiğine şahit oldum. Adamın arkasından donuyor pepe tam havaya çıkarken.
Pepe de gösterdi dokunuşu tabiki hakeme abartılı şekilde düşerek ama faul yani.
Verilmeyen posisyonlarda hakem hatası var diye biliriz ancak. Dediğin gibi böyle faul yaparak gol atan oyuncular oluyor ama hakem hatası sayılır goller kurallara göre.

Erman Toroğlu Aziz düşmanı 1 Fanatik Fenerbahçe taraftarı.

Ali Koç seçilsin nasıl biz doğrayıp, yanlayacağını görürsünüz.

2009-2010 senesinde Atletico-Galatasaray maçında Atletico gol atınca keyiflenen, ve hakem Galatasaray'ı kayırıyor diyen adama Galatasaray'lı demeyelim lütfen.

Erman Toroğlu Aziz düşmanı 1 Fanatik Fenerbahçe taraftarı.

Ali Koç seçilsin nasıl biz doğrayıp, yanlayacağını görürsünüz.

2009-2010 senesinde Atletico-Galatasaray maçında Atletico gol atınca keyiflenen, ve hakem Galatasaray'ı kayırıyor diyen adama Galatasaray'lı demeyelim lütfen.
Külliyen yalan, iftira.

Külliyen yalan, iftira.

Abi gerçek maalesef. 2000-2012 arası en çok sövdüğüm hakem yorumcusuydu kendisi. Şike sonrası Aziz'e iyice bilenip dönmeye başladı.

2000-2001 sezonunda Galatasaray 4 yıl şampiyon oldu, bu sene de olursa makas çok açılır. Önü kesilmesi lazım diye medyayı örgütleyenlerin başındadır. Hıncal az sataşmadı buna.

Hıncal dediğimiz adam medya'da ki en iyi Galatasaray klanı. Ciğerini bilir. Fenerli dedi kaç defa Erman'a. Ankaragücü'nü destekliyorum ile bunu saklamaya çalışıyor demişti ayrıca.

Kutsal İttifak medyası söylemini çıkartan adamdır bu. 2009 yılında Arda üzerinden başlayıp bizi kılıca geçirdiği dönemde burada en fazla sövülen adamlardan biriydi başlıkları da var hatta. Arşiv'de duruyorsa gidip okuyabilirsin.

eskiden sadece ali sami yen de değil kadıköyde inönüde de maçları takip ederdi. hatta kimi zaman maçları stadda izler maratona öyle çıkardı.
sonradan herkesi kendine düşman edince stadlara gidemez oldu

Abi gerçek maalesef. 2000-2012 arası en çok sövdüğüm hakem yorumcusuydu kendisi. Şike sonrası Aziz'e iyice bilenip dönmeye başladı.

2000-2001 sezonunda Galatasaray 4 yıl şampiyon oldu, bu sene de olursa makas çok açılır. Önü kesilmesi lazım diye medyayı örgütleyenlerin başındadır. Hıncal az sataşmadı buna.

Hıncal dediğimiz adam medya'da ki en iyi Galatasaray klanı. Ciğerini bilir. Fenerli dedi kaç defa Erman'a. Ankaragücü'nü destekliyorum ile bunu saklamaya çalışıyor demişti ayrıca.

Kutsal İttifak medyası söylemini çıkartan adamdır bu. 2009 yılında Arda üzerinden başlayıp bizi kılıca geçirdiği dönemde burada en fazla sövülen adamlardan biriydi başlıkları da var hatta. Arşiv'de duruyorsa gidip okuyabilirsin.
Dün dündür, bugün bugündür.

İyi forumlar.

eskiden sadece ali sami yen de değil kadıköyde inönüde de maçları takip ederdi. hatta kimi zaman maçları stadda izler maratona öyle çıkardı.
sonradan herkesi kendine düşman edince stadlara gidemez oldu
Evet her stada gidiyordu zamanında . Oradada bizde olduğu gibi heyecanlı bir şekilde izliyormuydu bilmiyorum şimdi.
Belkide Anadolu takımı tutup bizim posisyonlarda aman yemeyin yemeyin golü bunlardan tarzında tuttum sergilemiş olabilir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt