hincal >>>>> erman hususunda mukavele imzalayalim

''3 Büyük'' düşmanı çoğu kişi gibi Erman Toroğlu' nun da 'ehven-i şer' kabilinden BJK sempatizanı olduğunu zannediyorum. Konjonktürün BJK ı abartılı yüceltmesine tepki gösteriyor. Ayrıca Şenol Hocadan da pek hazzetmiyor gibi geliyor bana...

Ever her yere gidiyordu. Orada da bizde olduğu gibi heyecanlı bir şekilde izliyormuydu bilmiyorum tabiki.
Belkide Anadolu takımı tutup bizim posisyonlarda aman yemeyin tarzında heyecanda olmuş olabilmiş olabilir tabiki
Türkçe'ne hastayım renktaş.

hain erman az evvel prekaziyi nasil attigini anlatti
rakip stopere senin oynayacagin topu s...m dedigi icin atmis

Hayrola heis? Erman Hocam Pepe'nin penaltı+kırmızı kart pozisyonuna "devam bir şey yok" mu dedi yoksa?

hincali severim yaw ezelden beri (90 dk programindan beri daha dogrusu)
erman bjk lehine penalti + kkart fikrine istirak etti bu esnada
bakalim simdi pepeye ne diyecek

hincali severim yaw ezelden beri (90 dk programindan beri daha dogrusu)
erman bjk lehine penalti + kkart fikrine istirak etti bu esnada
bakalim simdi pepeye ne diyecek
Hangi pozisyon o yav? Bjk'nin öyle bir pozisyonu mu var? Talisca'yı son adamın düşürmesi muhabbeti vardı o mu yoksa?

Avatarımı Hıncal ile süslemem konusunda fikir beyan edenler ile layklarda buluşmak gayesindeyim. :)

Hangi pozisyon o yav? Bjk'nin öyle bir pozisyonu mu var? Talisca'yı son adamın düşürmesi muhabbeti vardı o mu yoksa?

orda da bjk lehine karar verilmesi karari cikti (ki dogru)
bu dedigim lensin kolu cekilip gol sansinin engellenmesi
hizli gectiler o esnada tam bakamadigim icin sonuna denk geldim

herman cimbomlu degil beyler fatih terimi kayiriyor sadece

aziz dusmani fenerli oldugu kesin

ama severim kendisini

Erman hocayı bütün takımlara uydurduk vallahi :)

Galatasaraylı benim için nokta. Banane vallahi :)

He bide milli takımlı.
Ankaragüçlü, milli takım, Galatasaraylı, bjk lı, fenerli... Başka kim bilir hangi takımı tutuyor :)

ankaragücünde top oynadıgını söylediydi bi programda,azıcık onlara sempatim var dediydi diye hatırlıyorum

Geri
Üst Alt