Erman Toroğlu'ndan Işıtan Gün'e Bu Akşama Kadar Süre

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Erman Toroğlu:
Yönetim kurulunda olup halen devam ediyorsa, çok enteresan olay, sakın beni aramasın yarın (bugün) akşama kadar eğer açıklama yaparsa iyi olur olmazsa yarın akşama anlatacağım. Bakın ne kadar net söylüyorum bu adamlar nasıl yönetim kurulu üyeleri oluyorlar büyük takımlarda inanılır gibi değil. Hiç tanımıyorum yolda görsem tanımam amma velakin pardon ya kimsin lan sen, halen Galatasaray yönetim kurulundaysan yarın akşam konuşacağım. Karıştırmıyacak karıştırmayacak herkes kendisine benzemez. Adam değilmiş diyorum sebebini yarın (bugün) akşam açıklayacağım.

Bu olayı çok merak ediyorum dün resmen tehdit etti vahim bir şey açıklayacak gibi

vay be bu adamda demek burakın listedeymış dedigimiz kim varsa bir bir çöp çıkıyor

Yine ne haltlar yedi acaba?

yahu bu Işıtan gündemden 5 dk düşmüyor .. bir yöneticinin bu kadar malzeme olmaması lazım.

gitsinde bitsin şu tatava , yönetici mi yok anasını satayım zaten kimin neyi nasıl yönettiğini bilmiyoruz ama bakınca iyi olmadığı belli.

ne ışıtanmış ya

Tanımazsında, sana tanıtan kim acaba? Ayrıca, neyi açıklayacaksın ki? :asd:

Erman, turkuvaz grubunun kanalından bu kadar özgüvenli birine sallıyorsa ve sunucu da bunu kesmeyip hazırlıklılarmışçasına hareket ediyorsa, arkasında neye güvenerek salladığını tahmin ediyordur herhalde herkes.

Buyuk ıhtımal barış alper ya da mm transferindeki menejer oyunlarını anlatır

Bunlarin terimin shutlanma sureci ve sonrasinda piyasaya cikmasina ne diyorsun renktas
Bu Işıtan herşeyin önde gideni olabilir. Elmas bayrak tutanı da olabilir. Bu adamlar ağustostan beri buradalar. E be saçı sakalı kınalı Erman'ım, kuşların yeni mi öttü ağustostan bu yana derim. FT ve FTnin çoluğu çocuğu akrabası eşi dostu ve hatta adanalı herhangi biri bu kulüpten içeriye adımını atmasın. Daha yara iyileşmedi, hastalık tekrar nüksetmesin.

ahmet-ozal.jpg

Işıtan Gün hakkında ortaya atılmayan tek iddia bu kalacak sanırım.

TİK TAK TİK TAK

Erman salliyorsa Isitan A Spora baglanip bunu der

71cefcf29d363a43d111fac1282e70ef2d3d11b6.jpg

Işıtan daha çok başımızı ağrıtacak.

Geri
Üst Alt