Bu hakareti severek paylasan Galatasaray taraftar hesaplarıni torrent g.eder insallah,utaniyorum sizden adiler
Teknik seviyesi ve oyun görüşü takımda en yüksek oyuncu Soso. Buna kimsenin itirazı yok ama fizik olarak bitik halde. Maça Soso ile başladığında bir kişi eksik başlamış oluyorsun. Defansif aksiyonlar içine girmeyi deniyor ve ona güvenen bek, orta saha rakibi bırakıyor bu sefer de 2 kişi eksikmiş gibi kalıyoruz rakibi karşılarken.
Yorulmuş rakibe karşı oyuna girip, defans arası boşlukları değerlendirecek, yapılan koşuları görecek bir Soso ile fiziksek gücü tam kapasite sahaya çıkmış rakibe karşısında görecek olan Soso arasında çok fark var. Bunu anlayamayan ya da göremeyen taraftar hesabını falan Torrent ya da herhangi bir hocanın bir şey etmesine gerek yok. Basın engeli geçin öyle hesaplara. Aynı kişiler tam tersi durumda da gençlik projesi, gençleşme derken maça neden Soso, Gomis, Babel gibi futbolcularla başladı, gençlerle rakibi yorup oyunun sonunda tecrübelileri, fizik gücü düşük futbolcuları almak daha mantıklı değil miydi diye eleştirecekler. Ortası yok bunun.
Bazı insanlar var, tek amacı olumsuz eleştiri yapmak. Karşısındaki kim olursa olsun, konu ne olursa olsun hiçbir önemi yok, mutlaka karşıt bir görüşe sahip olmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Bein'de 1 saat boyunca Gomis ve Soso varken neden Mohamed ile başladı Torrent deyip, Torrent'in gelişiyoruz açıklamasına da Tugay Kerimoğlu; Sadece gülüyorum, ne gelişmiş bana göstersin diyerek hep birlikte kahkahalar içinde oturdular. Bu gibi insanlar hiçbir zaman dediğin gibi bir şey olmazlar. Her zaman eleştirecek bir açık kovalayıp dururlar. Giydiği ceketi, taktığı kravatı eleştirildi bazı teknik direktörlerin burada. Muslera arka arkaya kupaları toplarken adamın şampiyonluk röportajı sonrasında hala Türkçe öğrenememiş olmasını 30 dakika tartışıp, eleştirdiler ekranlarda. Kim olursa olsun birisine kolay hakaret eden ya da gerekmedikçe sert konuşan birisi değilim ama şunların televizyonuna bağlanıp, "Soso'nun maçlara ilk 11 başlamasını düşünen, mantıklı bulan her kim varsa geri zekalıdır" desem suratıma telefonu kapatırlar, arkamdan da canlı yayında terbiyeden, ahlaktan bahsedip mahkemede hesabını vereceksin der dururlar. Maalesef

bunu çalıştırmaya erinen bir nesil zinciri var günümüzde.