- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
@Murat Saylakbize ne kayserispordan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Saylakbize ne kayserispordan.
Sampiyon oluruz veya olmayız 2.lik değerlidir bu atmosferde.3.lük 2.likten daha iyi yaw elemeleri geçip cl oynama ihtimalimiz var mı
Sampiyonluk kadar değerlidir 2.lik.
Illa şartlamayalım sampiyon olucaz diye.
Iyice sarperlestin yav sen
yok ya elemeyi geçemeyiz zaten sezonu erken açmanın ne mantığı varSampiyon oluruz veya olmayız 2.lik değerlidir bu atmosferde.
Beşiktaşlılar sırf sampiyonlar ligi icin deliriyo şu an
Takviye olucak.Bu takımın 3 öneleme geçme ihtimali yok.
Takviye olucak.
Orta saha takviyesi ile mümkün.
Sampiyonluk kadar değerlidir 2.lik.
Illa şartlamayalım sampiyon olucaz diye.
Iyice sarperlestin yav sen
2.lik hiçbir işe yaramaz boşu boşuna erkenden sezonu açıp tokat yeriz döneriz.
Arkadaşlar yukarıda bende farklı bisey yazmadım sampiyonluk rakibimiz dedik. Herifler koptu mu daha allah allah.Takımın Avrupai mentaliteye gelmesi için daha çok yol katetmesi lazım.
2. olup önelemeye kalırsak bunu konuşuruz hem.Şu an konuşulacak konu değil bu.
Arkadaşlar yukarıda bende farklı bisey yazmadım sampiyonluk rakibimiz dedik. Herifler koptu mu daha allah allah.
En son 2. olup da Şampiyonlar Ligi'ne katılan kim ciddi ciddi merak ediyorum?
2. lik=Dosdoğru Avrupa Ligi'nin yolunu tutmak.
Arkadaşlar yukarıda bende farklı bisey yazmadım sampiyonluk rakibimiz dedik. Herifler koptu mu daha allah allah.
Bjk 2007 2008
Koptular tabii reis biz de akbillerden önce puan kaybedersek koparız matematiksel olarak olup olmaması önemli değil kafa olarak iş bitiyor.
Erzurum maçını bir şekilde alırsak çok büyük avantaj olur.Alamasak bile fark açılmadan hafta tamamlansın kafi.Sonraki 3 hafta biz 9 puan çıkartırız gibi.Fark erir bu 3 haftada.
Kayseri macı önemli puan kaybı tamamen işi bitirirYa 11/11 yapacaklar ya da hem biz hem Başakşehir aşırı saçmalayacak da baraj 65'e falan düşecek.Bjk'nin şampiyon olma ihtimali yok başka türlü.Rakibimiz Başakşehir.Başakşehir'i geçmek için de yüksek puan ortalamalı bir 11 hafta geçirmek şart.Beşiktaş'a geçilecek kadar puan kaybedersek zaten şampiyon olamayız.Çok mantıksız geliyor bana hala Bjk'yi rakip görmek bu sezon.
Benim icin 2.likte önemlidir şu şartlarda. Ben 2.lik icinde bu üç takımı rakip gördüğüm icin hesaba katıyorum. Ama tabi sizin görüşünüz öyle saygı duyuyorum.Bjk 2007 2008
Koptular tabii reis biz de akbillerden önce puan kaybedersek koparız matematiksel olarak olup olmaması önemli değil kafa olarak iş bitiyor.
Şu 4 büyük lig takımı çıkınca eleme kolaylaşıcak vs diyorlardı ama eskiye nazaran işler bence daha zorlaştı çünkü şampiyon olmayanlardan gelen takımlar fazla eleme oynuyor ve rakipler öyle kek rakipler değil
Ekli dosyayı görüntüle 42677
Bu 3.eleme turu bunu geçince 1 tur daha var yani burdaki 8 takımdan 2 tanesi sadece geçiyor elemeyi ajax , benfica , kiev taş gibi takımlar öyle rahat elemek pek mümkün değil hadi tekini geçtin tak yine biri karşında şurdaki tüm takımları eliyecek düzeye gelirsek evet eleme geçebiliriz.
Atletico kupayı aldığı için Fener 3 değil 2 öneleme oynamıştı.Bu sene Chelsea ilk 4 yapacak gibi durmuyor,Avrupa Ligi'ne asılacaklar ŞL için.Onlar kupayı alırsa 3. önelemeden değil 2. önelemeden başlayacağız.3 tur geçip gruplara kaldığımız bir senaryodansa 6 puan farkı kapayıp şampiyon olmak çok daha gerçekçi duruyor bence,daha bu işin 33. haftası da var bitmiş hiçbir şey yok.
İlk eleme turu nispeten kolay geçeriz herhalde ama sonra ki 2 tur zor seribaşı da olamıyacaz en kazık kimse o gelir bize.
Ligimizdeki kofti takımları yenmek ve şampiyon olmak bana da daha gerçekçi olarak geliyor ha uğraşırsın olmaz 1 2 puanla kaçar şampiyonluk tamam deriz ne yapalım ama şu konumda 2.liği takmaya gerek yok.