Erol Bedir: "İki oyuncumuz, Galatasaray'a neden gol attınız diye cezalandırıldı"

Kimi yensek isyan ediyor anasını satayım. Ağlamayın lan bu kadar. Bize haksızlık yapıldığında kıs kıs gülüyorsunuz değil mi? Erol Bedir efendi, Deniz Türüç 10 milyon yuroomuy du?

Ulan şu kartların hatalı olan tek bir tanesi emre nin ikinci sarısı... Neyin laga lugasını yapıyorsunuz Allah sizi kahretmesin adi herifler sizi.
attıkları 2.golde de net faul + 2.sarı kart var

babelin attığı ve verilmeyen ofsayt golü de tartışılır

Sen ne boş bir adammışsın ya. Resmen doğrandık lan maçta. Hala kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor gerizekalı. Fenerbahçe yöneticileri gibi bu adam. Onlar da derbilerde hakemler bizi de doğrasa onları da doğrasa hep hakları yeniyor nedense. Bu da öyle. Yazıklar olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oğlum Emre’nin ofsaytında çizgi elden çekilmiş, Babel’in ofsaytında Kayserinin elinden değil omzundan çekilmiş. Ben mi yanlış görüyorum, niye böyle bir skandalla ilgili gündem yok hala?

Geçen sene iddiası yokken ağlayan Rize başkanı, bu maçta hakemin iptal ettiği goller ve Emre'ye kırmızı vermesi sebebiyle aslında bizi katletmişken ağlayan Kayseri başkanı. İkisinin ortak özelliği Ali Koç hayranı olmaları. Ali Koç bu sene kredisi kalmadığını bildiği için her türlü pisliği deneyip bu adamları ayartıyor sanki. Vedat ve Deniz transferleri ve verilen sponsorluk sözleri de şüpheli. Bu sene çok kritik, camia olarak kenetlenip bunları susturmamız lazım.

kardesim adamlar tabi konusacak ben olsam bende konusurum neden piyasadaki it kopuga cevap verecek biri yok bizden ?

Bizim babelin iptal edilen 2ci golu yanlisdi. Emrenin kolu ofsayt ve kol sayilmaz.
Ha kirmizilara gerince umut forma cekti dogru ikinci sari, abdenour gole giden topu eliyle engelledi dogru, henrique ilk yarinda kirmizi gormwsi lazimdi

Geri
Üst Alt