Erol Bulut: ''Çizgiler bize biraz farklı çekiliyor'

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Erol Bulut: Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde maalesef rekor kırıyoruz. Bugün oyuna iyi ve başladık. Golümüzü de attık.

Erol Bulut: Rakip ikinci yarı daha çok kapanmaya başladı. İki forvete ve 3-5-2 sistemine dönüp daha baskılı oynamaya çalıştık. Maalesef bir kontra ataktan bence yüzde yüz ofsayt bir pozisyondan gol yedik. Bize çizgiler farklı çiziliyor, rakiplerimize farklı çiziliyor.

Erol Bulut: ''Gençlerbirliği kalemize kaç kere geldi?''

Erol Bulut: Sonuna kadar mücadelemizi edeceğiz. Saha dışında da mücadelemize devam edeceğiz.

Erol Bulut: İkinci yarı değişikliklere gitmek zorundaydık. İlk yarı forvet anlamında Thiam'dan verim alamadık. İkinci yarı bunu değiştirerek pozisyon aradık, bulduk ama değerlendiremedik.

Erol Bulut: Önümüzde 10 maçlık bir süreç var. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Haftaya Beşiktaş maçında 3 puan almak için oynayacağız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erol Bulut: ''Gençlerbirliği kalemize kaç kere geldi?''

Erol Bulut: "Çizgiler bize biraz farklı çekiliyor. Burada art niyet var mı, onu kendileri düşünecekler."

Erol Bulut: "Önümüzde 10 maç var. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Erol Bulut: ''Deplasmanda nasıl rekor kırıyorsak, kendi evimizde maalesef rekor kırıyoruz.''

Erol Bulut: “Şampiyonluk yarışında yara aldık ama mücadeleye devam.”

Yeter artık Hande Sümertaş çizgiyi de farklı çekmeye başladı

Aynen herkes size düşman zaten, umarım bu adamı yollamazlar

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EC73DFA8-0D82-4AAF-9DB6-42B76CD50B7E.webp

Haftaya kargalara koy, hayatını yaşa.

Bu arada o çizgiler de sana girsin.

Ben dalga olsun diye simdi cikar net ofsayt cizgiler mizgiler der diye gecirdim yok yahu okadar da yuzsuz olamaz dedim

Okadar yuzsuz ve beyinsiz bir adammis insan utanir mac 5-1 biterdi adamlarin yetenegi olsa rezil olurdun irfanin direkten donen topu haric pozisyon yok oda adamlarin hatasi ile yazik acidim gariplere

Saka saka beter olun kopekler

GENÇLERBİRLİĞİ KALEMİZE KAÇ KERE GELDİ Mİ DEMİŞ???

HAHAHAHAHHAHAHAHAJSXJSJXJSJDJXJXSJSJSKDKXKSKSK :D :D :D :D :D

Geri
Üst Alt