Erol Bulut: ''Ekiple birlikte bu maç için bu kadroyu tercih ettik''

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
bc16eb510b814e9da1b00e9084b18b32.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor maçı 11'ini Altay, Gökhan, Serdar, Tisserand, Szalai, Mert Hakan, Sosa, Pelkas, Osayi, Mesut Özil, Thiam olarak belirledi. Bulut, kadroya Caner Erkin, İrfan Can Kahveci gibi isimleri almazken; Trabzonspor karşısında da Szalai'ye sol bekte görev verdi. Bulut ayrıca, Ozan Tufan ve Enner Valencia'ya ilk 11'de şans vermedi.

Erol Bulut, Trabzonspor maçı 11 seçimini karşılaşma öncesi yayıncı beIN Sports'a değerlendirirken, "Ekiple birlikte bu maç için bu kadroyu tercih ettik. Kadro, maçtan maça değişebiliyor. Bugünkü tercihimiz bu şekilde oldu" demekle yetindi.

mqdefault.webp

okurken bunu canlandirin kafanizda
o zaman tam oluyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ts maçı ya herro ya merro kaybederse kovulacak

Fark yiyerek kovul bari

emre td olur

altay-gökhan-serdar-szalai-caner-ozan-mert hakan-irfan-özil-pelkas-thiam oynatır gustavoyu yerler

en iyi topçuları olan gustavoyu yemeleride işimize gelir

Meali kaybedersek bu rezil kadroyu ben cikarmadim volkan emre yapti valla benim sucum yok alikoc beni kovma.

Şaka gibi açıklama. Ekiple birlikte karar aldık ne demek. Ekibine danisirsin son kararı sen verirsin. Şaşırmadık gerçi kukla olarak kullanılıyorsun.aklin var ise bırakırsın

Yusuf yusuf olmuş maç sonu sadece beni suçlamayın ekip işin içinde diyor kısaca

Bunu açıklaması mantıklı bir hareket olmuş. Olası bir kayıpta bazılarını ortaya atmış oldu. Cümbüş olur

Benim elime gelen mektupta bu 11 yazıyordu, o yüzden tercihimiz böyle oldu demek istemiş.

Geri
Üst Alt