Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.602
- 5.439
- 633
Emre ile volkan bunun altını oymuyosa... 2 hafta sonra fenerin başında volkan emre ikilsini görürseniz şaşırmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de merak ediyorum acaba ne dedi almanca sövmüş olabilir miSon dudukte mezut sanki bu ne bicim oyun ... dedi gibi geldi
Valla bana direk bu ne ..oyun .. der gibi geldiben de merak ediyorum acaba ne dedi almanca sövmüş olabilir mi
Valla bana direk bu ne ..oyun .. der gibi geldi![]()
alternatif gelmiş abi
4 5 tane skandal pas hatası da var amaForuma yeni daldim daha bugun konusldumu bilmiyordum ama direk o goruntuye takildim
pusttan bi kac guzel pas gordum ama bu hucum hattiylan daha cok gorecegiz sovmelerini
yok mu klibi biraz daha eglenelim ustadben de merak ediyorum acaba ne dedi almanca sövmüş olabilir mi
Özete koymayacakları malum.4 5 tane skandal pas hatası da var ama
Twitter’da bulamadım üstad ya ama bir şeyler mırıldındandıyok mu klibi biraz daha eglenelim ustad
Umarim dogrudur ya baya kotu bir yayindan izledim hic bisey duymadim mac sonuTwitter’da bulamadım üstad ya ama bir şeyler mırıldındandı
Utube özetinde 8,15 de tam ama foruma koyulmuyor galibaUmarim dogrudur ya baya kotu bir yayindan izledim hic bisey duymadim mac sonu
oyun kelimesi geçiyor gibiUtube özetinde 8,15 de tam ama foruma koyulmuyor galiba
Ekibimizin performansı ve gelecek sezonda ki transfer anlayışı ile ilgili iki kelam etmeni isterim.Erol hocam mükemmel tespitlerine devam etmekte