Erol Bulut: "Verilmeyen birçok penaltımız var, itmeler çekmeler var. Rakibe farklı bize farklı"

Birkac ay sonra sende yok olup gideceksin, millet seni böyle hatirliyacak...bunlarin hicmi gururu, onuru yok

mezudda kırık yokmus cok sükür en kısa sürede formasına kavuşmalı cigoladalı pazdamız

Herkes bugün ne halt olduğunu biliyor Erol
al bak bakalım

Selçuk dereli: "Antalyaspor’un bugün Fenerbahçe’yi yenmesine Ümit Öztürk izin vermedi."

Aptal mı lan bu. Yürü git. Şerefli ersun da pozisyonlara hakeme tek laf etmedi. Bizle olaydı maçları ortalığı ayağa kaldırırdı, futbolcudan yöneticiye hepsi konuşurdu.

Utanmaz herif Antalya'nın net 2 penaltısı verilmedi bomboş maçta 100 dk oynadın utanmadan ağlıyorsun

IchHvb1S.png

Bu adam neden kovulmuyor? Çok enteresan geliyor bana normalde bu şartlarda çoktan kovulması gerekirdi. Yani iç sahada Galatasaray'a mağlup oldu Göztepe'ye mağlup oldu ve dün Galatasaray mağlup olmasına rağmen bugün Antalyaspor'dan beraberliği son dakikada kurtardı. Ben bu kadar kötü sonuçlar alıp kovulmayan teknik direktör pek hatırlamıyorum.

insanda biraz ŞEREF, HAYSİYET, NAMUS, VİCDAN, AR, UTANMA olur.

pelkasın direk sarı kart görmesi gereken pozisyonda VAR olmasa hakem penaltı verdi. başakşehir maçı gibi bir skandal ortadayken, nasıl hala konuşabiliyorsunuz lan?

hak yiyip gak diyenlere sene sonu tekrar geçmiş olsun...

Ulan bu ne ciddi mi bu Erol ? artık iyice dalgaya vurdular işi sanırım ne olsa bizi destekliyorlar ne olsa yine bizi kayıracaklar diye

Utanmaz, arlanmaz herifler. Allah belanızı versin. Burnunuzdan gelsin

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt