- 4 Ağustos 2009
- 83.515
- 62.141
- 5.093
Hakemler gene kanciklik yapmazlarsa ts maci son maci olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk teklif Okan'a gidecek zaten.kovulursa ve okan buruk´ u bunun yerine getirmek isterlerse terim sonrası okan isteyen taraftar için ilginç bir tecrübe olur. emre abisi ikna eder gibi geliyor bana. umarım okan ı düşünüyorlarsa kovarlar bir an önce, gelişmeleri seyrederiz.
kovulursa ve okan buruk´ u bunun yerine getirmek isterlerse terim sonrası okan isteyen taraftar için ilginç bir tecrübe olur. emre abisi ikna eder gibi geliyor bana. umarım okan ı düşünüyorlarsa kovarlar bir an önce, gelişmeleri seyrederiz.
İleride bizim için Okansız yerine düşünülmesi gereken bir yerli hoca. Tek negatif nokta fenerli olması. Umarım fener potansiyelin farkına varmaz.
2 senedir yaptıklarıyla ligin en başarılı 2. hocası. (Bence Fatih hocadan çok daha çalışkan ama 2 şampiyonluk yaşamış adamın da önüne koyacak halimiz yok tabii) Hayvan gibi fizik, muazzam kontra, duran top organizasyonlarıyla Bundesliga takımı gibi takım yapmış. Fener'in bu adamı görmeyip gazcı Ersun'a gitmesi büyük şans. Lafta Galatasaraylı Okan'ın gelmesindense illa bir yerli olacaksa Erol'un gelmesini yeğlerim ama Ersun sezon sonu kovalayınca Fener kuşkusuz üzerine atlayacaktır.
İşte futbol duayeni müthiş üyeişin inciği cinciği ile çok uğraşıyor ayrıntılara önem veriyor gibi.
fenere giderse inş geriler
2 senedir yaptıklarıyla ligin en başarılı 2. hocası. (Bence Fatih hocadan çok daha çalışkan ama 2 şampiyonluk yaşamış adamın da önüne koyacak halimiz yok tabii) Hayvan gibi fizik, muazzam kontra, duran top organizasyonlarıyla Bundesliga takımı gibi takım yapmış. Fener'in bu adamı görmeyip gazcı Ersun'a gitmesi büyük şans. Lafta Galatasaraylı Okan'ın gelmesindense illa bir yerli olacaksa Erol'un gelmesini yeğlerim ama Ersun sezon sonu kovalayınca Fener kuşkusuz üzerine atlayacaktır.
isterse baba desin, ister yoldaş desin, ister abi desin aynı yola birlikte çıkmışlardı zamanında. emre nin sözünün bir tesiri vardır elbet kendisinde.Okan kendinden 7 yas kücük adama abi mi diyor?
Gsc üyeleri yine utanacakları şeyler yazmış diyebilir miyiz?Enteresan şeyler okuyoruz![]()
Wenger gelse bu nasıl bir camia der tazminat almadan üstüne parada verip 3 haftada kaçar.Adamı kovmayın lan
kovsalarda kimi alabilirlerki aday varmı,wenger diyolarda ciddiye almıyorum pek,türk almazlar bidahakine,yabancı alsalarda koç,emre,acun,rıdvan işine karışamaz
içinden çıkılmaz bir süreçteler
ardayada oğulcanada hatta kurtarış yaptı diye muslerayada ceza verin yine herşey elinizde patlayacak
en son bizim maçta elinde kağıt oyuncu değişikliği yapmaya çalısıyordu kekobirilerinden talimat alıyor bu adam yaw.
yapılan transferlerin bu adamın isteği olduğunu geçtim, onayı bile alınmıyordur
What 1?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi