erol bulut

kovulursa ve okan buruk´ u bunun yerine getirmek isterlerse terim sonrası okan isteyen taraftar için ilginç bir tecrübe olur. emre abisi ikna eder gibi geliyor bana. umarım okan ı düşünüyorlarsa kovarlar bir an önce, gelişmeleri seyrederiz.

kovulursa ve okan buruk´ u bunun yerine getirmek isterlerse terim sonrası okan isteyen taraftar için ilginç bir tecrübe olur. emre abisi ikna eder gibi geliyor bana. umarım okan ı düşünüyorlarsa kovarlar bir an önce, gelişmeleri seyrederiz.
İlk teklif Okan'a gidecek zaten.

Okan kendinden 7 yas kücük adama abi mi diyor?

2 senedir yaptıklarıyla ligin en başarılı 2. hocası. (Bence Fatih hocadan çok daha çalışkan ama 2 şampiyonluk yaşamış adamın da önüne koyacak halimiz yok tabii) Hayvan gibi fizik, muazzam kontra, duran top organizasyonlarıyla Bundesliga takımı gibi takım yapmış. Fener'in bu adamı görmeyip gazcı Ersun'a gitmesi büyük şans. Lafta Galatasaraylı Okan'ın gelmesindense illa bir yerli olacaksa Erol'un gelmesini yeğlerim ama Ersun sezon sonu kovalayınca Fener kuşkusuz üzerine atlayacaktır.

What 1?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 senedir yaptıklarıyla ligin en başarılı 2. hocası. (Bence Fatih hocadan çok daha çalışkan ama 2 şampiyonluk yaşamış adamın da önüne koyacak halimiz yok tabii) Hayvan gibi fizik, muazzam kontra, duran top organizasyonlarıyla Bundesliga takımı gibi takım yapmış. Fener'in bu adamı görmeyip gazcı Ersun'a gitmesi büyük şans. Lafta Galatasaraylı Okan'ın gelmesindense illa bir yerli olacaksa Erol'un gelmesini yeğlerim ama Ersun sezon sonu kovalayınca Fener kuşkusuz üzerine atlayacaktır.
:red:

Adamı kovmayın lan

kovsalarda kimi alabilirlerki aday varmı,wenger diyolarda ciddiye almıyorum pek,türk almazlar bidahakine,yabancı alsalarda koç,emre,acun,rıdvan işine karışamaz

içinden çıkılmaz bir süreçteler

ardayada oğulcanada hatta kurtarış yaptı diye muslerayada ceza verin yine herşey elinizde patlayacak
Wenger gelse bu nasıl bir camia der tazminat almadan üstüne parada verip 3 haftada kaçar.

birilerinden talimat alıyor bu adam yaw.

yapılan transferlerin bu adamın isteği olduğunu geçtim, onayı bile alınmıyordur
en son bizim maçta elinde kağıt oyuncu değişikliği yapmaya çalısıyordu keko
ona tesadüf gol buna basit gol diyip su duruma düşeceğine başına 3 adet papaz getirildiğinde yokum ben de geç

Geri
Üst Alt