- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle adamlar futboldan anlıyorum diye dolaşıyor...İleride bizim için Okansız yerine düşünülmesi gereken bir yerli hoca. Tek negatif nokta fenerli olması. Umarım fener potansiyelin farkına varmaz.
Adminim...o fotoda sadece terim yok muydu yaw. kırpılmış halini mi gördüm acaba ben. idolüdür belki. hep kötü düşünüyon keramettin. fotoyu görebilir miyim
Anadolu'dan futbolcu, hoca getirirken kötü oynadıkları, puan kaybettikleri maçlara bakmak gerekiyor. Maça ne kadar müdahale edebiliyor, oyun üzerinde etkisi nedir, maçın gidişatına göre farklı sistemler deneyebiliyor mu kaybedilen maçlarda daha net görülüyor. Sezon öncesi çok arkadaşımla tartıştım Erol Bulut'u ama öyle bir hale getirmişti ki medya kurtarıcı gözüyle bakıyorlardı. Konya, Alanya falan gibi orta sıranın stressiz takımlarına gitsin yine iş yapar ama oyunu okuyup kilit açacak birisi değil, olmadı da hiçbir zaman. Zaten takımda da bir ağırlığı yok gibi, kovulursa da bir süre ligde iş almaya ürker. Biz forumda bir oyuncu parlarsa hemen şişirmeyelim, temkinli yaklaşalım, adım adım takip edelim diye birbirimizi uyarıyoruz ama adamların medyası her takıma katılanı öyle bir şişiriyor, öyle bir taraftara sunuyor ki ufak bir sallantıda bu yüzden taraftar tepkisi normalin çok çok üzerinde oluyor. Zaten başarısızsın yıllardır, öyle uçacağız kaçacağız demeden plan programla sakince hareket etsen belki hem futbolcularının hem de hocalarının kafası rahat edecek ama olur mu öyle şeyler Fenerbahçe'ye geliyorsa gezegenin en iyisidir mutlaka. Aksi düşünülemez. Yazık, bu kafayla daha çok diz döverler. Başarısızlığı alışkanlık haline getiriyorlar, büyük takım bilincini, reaksiyonunu kaybediyorlar artık. Neyse böyle devam bize eğlence çıkıyor en azından.Ben bunu fazla takip etmemiştim Malatya dayken ama bu kadar mal olacağını da tahmin etmemiştim Fenere geldiğinde.
Şerefsiz bücür bunu parmağında oynatıyor.
Adamı Simeone ile kıyaslıyorlardı bir yerde. O kare efsaneydiAnadolu'dan futbolcu, hoca getirirken kötü oynadıkları, puan kaybettikleri maçlara bakmak gerekiyor. Maça ne kadar müdahale edebiliyor, oyun üzerinde etkisi nedir, maçın gidişatına göre farklı sistemler deneyebiliyor mu kaybedilen maçlarda daha net görülüyor. Sezon öncesi çok arkadaşımla tartıştım Erol Bulut'u ama öyle bir hale getirmişti ki medya kurtarıcı gözüyle bakıyorlardı. Konya, Alanya falan gibi orta sıranın stressiz takımlarına gitsin yine iş yapar ama oyunu okuyup kilit açacak birisi değil, olmadı da hiçbir zaman. Zaten takımda da bir ağırlığı yok gibi, kovulursa da bir süre ligde iş almaya ürker. Biz forumda bir oyuncu parlarsa hemen şişirmeyelim, temkinli yaklaşalım, adım adım takip edelim diye birbirimizi uyarıyoruz ama adamların medyası her takıma katılanı öyle bir şişiriyor, öyle bir taraftara sunuyor ki ufak bir sallantıda bu yüzden taraftar tepkisi normalin çok çok üzerinde oluyor. Zaten başarısızsın yıllardır, öyle uçacağız kaçacağız demeden plan programla sakince hareket etsen belki hem futbolcularının hem de hocalarının kafası rahat edecek ama olur mu öyle şeyler Fenerbahçe'ye geliyorsa gezegenin en iyisidir mutlaka. Aksi düşünülemez. Yazık, bu kafayla daha çok diz döverler. Başarısızlığı alışkanlık haline getiriyorlar, büyük takım bilincini, reaksiyonunu kaybediyorlar artık. Neyse böyle devam bize eğlence çıkıyor en azından.
![]()
Şikebahçe’nin başına geçecek bu gidişle. O zaman bunlara koymak daha eğlenceli olacak.