Erol Bulut'tan Yayıncı Kuruluşa Tepki!

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Son dakika - Erol Bulut'tan yayıncı kuruluşa tepki!

Süper Lig'de Göztepe'yi konuk eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut, "Yayıncı ile ilgili sıkıntılar var. Fenerbahçe olarak adımımızı attık ama yayıncının tutumunu, bize adım atmadığını gördük. Geçen hafta maçtan sonra stüdyoda Kemal Ademi'nin kaçırdığı pozisyon ile ilgili açıklamalar olmuştu. Rica ediyoruz yayıncıdan ve stüdyodaki arkadaştan, neyi kastediyor, ima ediyor. Bilmek isteriz. Adım atmamıza rağmen yayıncının üst düzey yöneticisi tehdit edici açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'yi hiç kimse, hiçbir şekilde tehdit edemez, hiç kimse! Fenerbahçe en ağır şekilde karşılık verir." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut'un sözleri sonrası Güntekin Onay, "Siz ne demek istediğimi çok iyi biliyorsunuz. Hayatımda hiçbir oyuncuyu, Erzurum'da iki hafta önce kırmızı kart gören oyuncu da dahil bir imada bulunmadım. Ademi ilk transfer olduğunda Fenerbahçe oyuncusu olmadığını söylemiştim. Siz de Karagümrük'e kiraladınız. Bizimki tamamen performans eleştirisidir. Karagümrük'te golü yok. Bunu izaha gerek var mı?" dedi.

Evet. Yayıncı kuruluş yüzünden yenilmişler bugün.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Hâlâ taraftarlarını uyutmaya çalışıyorlar
Gümrüğün bir halt oynamadığını cümle alem biliyor şikeci pislikler

Bu beceriksiz herifi tutun. Ali Koc bunada ogretmis algi yapmayi. bu isin piri azizdi ama sizin 40 firin ekmek yemeniz lazim

Bu maç öncesi bahaneleri galiba

maç sonu bahanesini merak ediyorum

Hakem hakkinda bir sey diyemeyince yayinciyi bulmus

Cok dustuler bu sefer umarim daha beter gunlerini de goruruz

cok kral adam bu yav

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

mala bak ts maçından sonra kovacaklar

Lan bok! 9 hafta yenilmezlik serisinde kendi kendinize barıştınız röportaja çıkmaya başladınız. Önce Galatasaray şimdi Göztepe koyunca yine mi mağdur olmaya başladınız. Çapsız herif!

Lan bok! 9 hafta yenilmezlik serisinde kendi kendinize barıştınız röportaja çıkmaya başladınız. Önce Galatasaray şimdi Göztepe koyunca yine mi mağdur olmaya başladınız. Çapsız herif!
Hocam üslup uyarısında bulunmak durumundayım.

iyi iyi böle bahaneler bula bula kendilerinde sıkıntıyı göremiyorlar buda bizim işimize geliyor gerçi artık rakibimiz bjk olacak gibide yinede böyle devam etsin ezikler🤣🤣

arsız herif devre arasında fener nasıl kazanır diye yorum yapıyorlardı kim içindi o

Geri
Üst Alt