# Errick McCollum

defol dursun defol yeter ulan yeter Galatasarayı her branşda ne durumu getirdin be defol

Anadolu Efes'in, Muratbey Uşak'ı 97-84 mağlup ettiği maçta Errick McCollum'un harika performansı:

41 sayı
6/7 ikilik
8/12 üçlük

Tv'de FB zalgris maçı açık. Öyle arkada ses olsun diye açıktı telefonda takiliyordum. Bir baktım spiker errick mccollum diyor. Ne alaka dedim baktım FB almış. Üzüldüm valla ne yalan söyleyeyim

Niye üzüldünüz ki anlamadım ? Mccollum bizden sonra efese gitti, sonrasında Rusya falan derken 2 yıldır Karşıyaka'daydı. Bizde bir sene oynamış, parayı veren düdüğü çalar modda takılan bir oyuncuydu zaten. Savaş olmasa Rusya'da da kariyerine devam ederdi büyük ihtimalle. Karşıyaka'dan da parasını alamadığı için ayrıldı, en iyi fırsat olan fenere gitti. Gelecek sezon da fenerden ayrılıp, parayı en çok kim veriyorsa ona gidecektir.

35dk oynamış fena oynamamış ama orta mesafe çok rahat soktuğu topları atamıyor bu sezon. Ciddi düşüş var
Bence kamuoyu olarak yanlış yönlendirdik. 3'lük yerine orta mesafeyi daha da geliştirmeli. Ayrıca boyu da uzadı. Belki yeni boyuna göre şutunu adopte edecek. Neredeyse 7 - 8 cm uzadı

Geri
Üst Alt